Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
DLACZEGO NIKT NIEZAJMUJE SIE REMONTEM PKP > CZYŻBY NASZA STACJA ODESZŁA W ZAPOMNIENIE? A PO ZAMKNIECIU STRASZY SWOIM WIDOKIEM ROZSYPUJAC SIE KAZDEGO DNIA > I MAM PYTANIE DO WŁADZ MIASTA ... CZY MOGĘ KUPIC BILET NA POCIAG WIDMO?? 
Stały bywalec

grishaa pisze: DLACZEGO NIKT NIEZAJMUJE SIE REMONTEM PKP > CZYŻBY NASZA STACJA ODESZŁA W ZAPOMNIENIE? A PO ZAMKNIECIU STRASZY SWOIM WIDOKIEM ROZSYPUJAC SIE KAZDEGO DNIA > I MAM PYTANIE DO WŁADZ MIASTA ... CZY MOGĘ KUPIC BILET NA POCIAG WIDMO??
Remontować stację tylko po to by sprzedawać bilety na jeden pociąg jeżdżący latem?
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Maniak

surgeon,

to w końcu jakiś zabytek - to raz, można tak duży budynek dobrze sprzedać - to dwa, raz i dwa to trzy....jaki to wizerunek miasta, nikomu nie zależy na takim obiekcie to niech go wystawią na sprzedaż dopóki jescze jakoś wygląda. serce boli jak na to patrzęRemontować stację tylko po to by sprzedawać bilety na jeden pociąg jeżdżący latem?
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec

Wow, to w lubinei zatrzymują się pociągi
pomyślałby kto...
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Tyle tylko, że cała ta nasza "stacja" nie należy do władz miasta tylko do samego PKP. Tak więc nie dziwię się, że miasto nie chce ładować kasy, żeby wyremontować czyjąś własność.
www.warezsport.prv.pl - NIEOFICJALNE FORUM KIBICÓW ZAGŁĘBIA LUBIN!!!!!!
Stały bywalec

Dworzec PKP to nie własność prywatna, by można go było ot tak sprzedać.tomi pisze:nikomu nie zależy na takim obiekcie to niech go wystawią na sprzedaż
Tam jeżdżą pociągi, a nie tramwaje, kwiatuszkuMila pisze:Pan motorniczy
Stały bywalec

Bingo!Devik Crazystar pisze:Maszynista?
Ale nasz dworzec trochę mniej betonowo wyglądał w przeszłości, co można zaobserwować na paru widokówkach poniemieckich.Devik Crazystar pisze:A dworzec można sprzedać. Jakiś czas temu był w Kurierze (tym na regionalnej Trójce) reportaż o dworcach, które PKP odsprzedaje gminom. Tak jak lubiński, to były dworce już zamknięte, z którymi PKP nie wiedziało, co zrobić. Jedyna różnica, że to były jakieś ładniejsze i zabytkowe dworce, a nie to betonowe pudło, które najchętniej bym widział zrównane z ziemią. Ale wniosek z tego taki, że gdyby komuś zależało, to PKP odsprzedałby (a nawet oddał, bo były i takie sytuacje) nasz dworzec.
A co ma piernik do wiatrkaka? To znaczy ze teraz nie mozna go sprzedac (bo wyglada bardziej "betonowo"surgeon pisze:Bingo!Devik Crazystar pisze:Maszynista?Ale nasz dworzec trochę mniej betonowo wyglądał w przeszłości, co można zaobserwować na paru widokówkach poniemieckich.Devik Crazystar pisze:A dworzec można sprzedać. Jakiś czas temu był w Kurierze (tym na regionalnej Trójce) reportaż o dworcach, które PKP odsprzedaje gminom. Tak jak lubiński, to były dworce już zamknięte, z którymi PKP nie wiedziało, co zrobić. Jedyna różnica, że to były jakieś ładniejsze i zabytkowe dworce, a nie to betonowe pudło, które najchętniej bym widział zrównane z ziemią. Ale wniosek z tego taki, że gdyby komuś zależało, to PKP odsprzedałby (a nawet oddał, bo były i takie sytuacje) nasz dworzec.
Stały bywalec

Jak dla mnie taka inwestycja jest BEZSENSOWNA, po co komu stacja na której zatrzymują się dwa pociągi i to jedynie w lecie 
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość