anonim
mysle ze to co robi Lubin dla mlodziezy ktora sie stara zeby jak najlepiej zaprezentowac Polske a przede wszystkim Lubin na swiecie to jest nic co robi np wroclaw a nawet glupie male miasta pisza o nawet malych turniejach i o slabych wynikach a Lubin nie robi nic!!!!!!!
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

tak precyzujac, to do kogo ten żal ? :)
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mila »

A o co chodzi... ?? :D
" Nie pytaj mnie o jutro... to za tysiąc lat..."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

chyba nie ten dział. przenosze do Hydeparku.
a żal to chyba do lubin.pl, że newsów nie piszą takich.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: »

mysle ze to co robi Lubin dla mlodziezy ktora sie stara zeby jak najlepiej zaprezentowac Polske a przede wszystkim Lubin na swiecie to jest nic
a co ta młodzież robi? znasz jakies konkretne osoby, wyniki, sukcesy?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

ja znam przypadek w którym gościu -junior- przywozi trzy medale indywidualne ( jak dobrze pamiętam to dwa złote) i jeden drużynowy, - z mistrzostw polski - i nie ma nawet głupiego stypendium od miasta, za wszystko płacą rodzice i zastanawiają się czy go nie wycofać bo skąd na to kase wziąć - moim zdaniem skandal.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

To może sam powinien zacząć się promować zamiast siedzieć z założonymi rekami. Wystraczy,że poszedłby do redakcji gazety i opowiedział o wszystkim, a na pewno chętnie napisaliby o jego osiągnięciach. Skąd miasto ma wiedzieć o indywidualnych sukcesach lubinianina?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: ireneusz »

a se tak zczytuję i dopisuję wam że za dużo czytam o jakiśch bzdetach ...a to o kałużach na ulicy a to że krew dają a że jeden napisał do drugiego...a tak mi się marzy co tak przeczytać o ubiegłorocznym mistrzu świata w płukaniu złota.....bo mieszka we Lubinie zresztą ....lub też albo o mistrzu tanca towarzyskiego co ponoć też mieszka w Lubinie ....a mogę się o tym dowiedziweć na stronach internetowych ...jakiśch małych nieznanych miejscowości....a unas mogę ale nie mam pojęcia o czym czytam....
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

To przykre, że nie masz pojęcia o czym czytasz. Chyba źle już z tobą... Nie wiem czy akcja oddawania krwi to bzdet, prędzej bzdetem będą zawody w płukaniu złota czy inne pierdoły w stylu taniec towarzyski. jesteś mistrzem? Zgłoś się do pracy, napiszą o tobie i bedziesz miał o czym czytać.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

,
siedzieć z założonymi rekami
wiesz znam jego ojca i wiem że nie siedzi z założonymi rękami, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ile to kosztuje.
Skąd miasto ma wiedzieć o indywidualnych sukcesach lubinianina?
to są występy w ramach lubińskiego klubu więc kto ma o tym wiedzieć jak nie miasto?
Nie wiem czy akcja oddawania krwi to bzdet, prędzej bzdetem będą zawody w płukaniu złota czy inne pierdoły w stylu taniec towarzyski
jesteś mistrzem? Zgłoś się do pracy, napiszą o tobie i bedziesz miał o czym czytać.
a ja myśle że wszystkie akcje są ważne a prasa nie o wszystkim zawsze chce pisać
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

już lecę do pracy...!!!! rodacy....będę miał se oczym poczytać....!!! proszę o więcej takich dobrych rad ...i większej pewności siebie wam życzę ...pampersy przesympatyczne niewątpliwie zresztą...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: DeeS »

Odpowiedz na pytanie zadane wtemacie jest prosta: albo NIKT o tym nie wie, albo jest to wiadomosc , wedlug decydentow w mediach, zbyt malo wazna.

Podkreslam, ze jest to odpowiedz a nie komentarz. Komentarze zaraz sie posypia zapewne :)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

najważniejsze że są newsy polityczne ...a nie tam jakie wiadomość o 15 letnim mistrzu świata w płukaniu złota czy jakiśch juniorach...przecież to małolaty ....mają pecha że nie mają prawomyślnych legitymacji partyjnych...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: DeeS »

Wybacz, ze tak bezposrednio , ale nie masz najmniejszego pojecia co jest najwazniejsze wTV Ireneuszu. Stereotypy wyrzuc na smietnik. Powiedz mi SKAD mam wiedziec cos o sukcesach ludzi, ktore nie sa naglasniane przez wielkie media? Skad na litosc boska mam wiedziec o kopaczu zlota? Nie jestem w stanie czytac WSZYSTKICH gazet, sluchac WSZYSTKICH stacji radiowych czy ogladac telewizji. Jeszcze sie nie zdarzylo zebym zlekcewazyl kogokolwiek jesli zrobił cos godnego uwagi. Bez znaczenia: sportowca, tancerza, malarza czy dmuchacza szklanek.
Skad bierze sie mania upolityczniania wszystkiego nie mam pojecia. Po jaka cholere wmawiacie nam, ze tylko i wylacznie polityka sie liczy>
Politycy po prostu POTRAFIA dotrzec do mediow bo im na tym zalezy. Gdzie ten kopacz? Gdzie ten mistrz? Kiedy do nas chociaz zadzwonili zeby sie pochwalic co?

zalozylem watek: To sie nadaje do mediow! DLACZEGO ani slowa tam o tym nie ma? Pytam! Pisalem: chwalcie sie. I co? Same doniesienia o paskudnych sprawach.
Najlatwiej oskarzac dziennikarzy prawda?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Przepraszam Pana Dees rzeczywiście nie mam pojęcia o telewizorni...nie oskarżam dziennikarzy.....jeśli mam jakieś pretensje to miałbym do trupy trzymającej władzię.....bo wiem że rodzice niektórych małoletnich mistrzów próbowali coś zrobić żeby uzyskać jakąś pomoc czy coś tam ( nie znam szczegółów ) ale spotkali się z takim lekceważeniem....jakby to był problem śpiewającego ogórka ... Przepraszam raz jeszcze i proszę o więcej dystansu do tego co tu Pan czyta ...Tak na marginesie ...to nie wiem czy to prawda ale słyszałem że jest nawet Wydział Kultury ....w UM....a niektórzy nawet mówią że jest wydzia Promocji Miasta Lubina.....a nawet co jestb dla mnie niesłychaną rzeczą jakaś organizacja do sprawn sponsoringu bliżej mi nie znanych działań kulturalnych......Poza tym słyszałem że wszystko jest skomputeryzowane...Jakże ubogo wygląda USA bez Ministerstwa Kultury i NY bez Dept of Culture...Tylko sam burmistrz musi dawać jakieś stypendia ....to nie do pomyślenia żeby burmistrz NY zajmował się jakimś maolatem ...bo ma jakieś osiągnięcia.....Więc nie niech Pan się nie przejmuje...doprawdy nie ma czym...a ludzie to se mogą gadać....

[ Dodano: Sro Lip 27, 2005 14:40 ]
A tak na marginesie Telewizorni to w 1996 roku dzwoniłem do Telewizorni Kablowej co by mi podłączyli .....miałem czekać 3 dni potem miałem czekać 2 tygodnie ....potem nie było kabla potem jakaś Głogowska firma miała zrobić dziurkę w ścianie ...potem przyszła zima.....potem znowu miałem czekać aż będzi plus 12 stopni C, potem okazało się e trzeba wykopać dołek przy bloku i rowek do wieży ......potem była wichura w !997 roku i urwał się jakiś kabel ...potem se dałe3m spokój tylko w 2000 roku zadzwoniłem i miałem czekać.......i czekam...nadal....tak że do tej pory nie mam rzeczonej Telewizji...więc się nie znam ....ale jak by co to mam odbiornik....i on ma nawet stereło....Pozdrawiam telewizornię.....mam nadzieję że kiedyś tak se usiądę i zobaczę jak wygląda telewizornia w telewizji...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM