Mam nadzieje ze obejdzie sie bez ostrzezenia
Maniak

Jezeli zaglosowales(as) to wystlumacz nam jeszcze dlaczego tak a nie inaczej :}
hehe. Marian patrz jakie piwo sobie nawarzyles
:D:D

Stały bywalec

Marian - za to że jest niesprawiedliwy i że używa funkcji na oficjalnym forum do wyzycia się na mnie.
A jeśli chodzi o przeciwieństwo to mam dwóc kandydatów:
Vendro - za całokształt
Elaktryk - za słowność i całokształt (jako jedyny była na zlocie FL nie licząc mnie)
A jeśli chodzi o przeciwieństwo to mam dwóc kandydatów:
Vendro - za całokształt
Elaktryk - za słowność i całokształt (jako jedyny była na zlocie FL nie licząc mnie)
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Weteran

Nie zaglosuje na Mariana, bo
1) on mnie tu zatrudnil
2) nie widze powodow
dlaczego moderator jest poza konkurencja?
moze osobny konkurs na najwredniejszego moderatora?
:P
[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 13:08 ]
w sumie ja tez tu troche mieszam... mozge dorzucic sie do ankiety??
wiem, ze adminem nie jestem, no ale... :PPP

1) on mnie tu zatrudnil
2) nie widze powodow
dlaczego moderator jest poza konkurencja?
moze osobny konkurs na najwredniejszego moderatora?
[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 13:08 ]
w sumie ja tez tu troche mieszam... mozge dorzucic sie do ankiety??
wiem, ze adminem nie jestem, no ale... :PPP
Maniak

Stały bywalec

Marian - wygrasz - jesteś bezkonkurencyjny.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Weteran

veldrin: nie wygrasz ;] tu musisz byc anty anty ;]
jeszcze mi zalozcie ankiete, czy mnie spalic na stosie czy polac smola i obrzucic pierzem i bede ustatysfakcjonowany calkowicie;]
[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 4:07 pm ]
Panowie, moj numer gg jest ogolnodostepny ;] wiec nie widze powodow, zeby rzucac ironia. podyskutujmy na poziome ... jesli tak mozna rzecz jasna.
czemu mam tylko dwa glosy
:(
jeszcze mi zalozcie ankiete, czy mnie spalic na stosie czy polac smola i obrzucic pierzem i bede ustatysfakcjonowany calkowicie;]
[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 4:07 pm ]
Panowie, moj numer gg jest ogolnodostepny ;] wiec nie widze powodow, zeby rzucac ironia. podyskutujmy na poziome ... jesli tak mozna rzecz jasna.
czemu mam tylko dwa glosy
ehh... Marian: masz moj - po znajomosci 
Kryzbi: z marianem gadalem tylko raz w rzeczywistosci
a tak to tylko na forum
Kryzbi: z marianem gadalem tylko raz w rzeczywistosci
a tak to tylko na forum
Weteran

Zaprojektowany przez (prawie) glownego grafika forum?Marian pisze:dla wygranego specjalny dyplom!;]
Co do glosu, widze ze bardzo chcesz wygrac, wiec pomyslalem, ze Ci dopomoge.
Radze zaczac jakas kampanie, bo 3 glosy przewagi to nie jest jeszcze pewna wygrana
Maniak

Weteran

Pan Piotrus walsnie zostal przezemnie zablokowany.
Moze wyjasnie dlaczego, bo pewnie wydawac sie moze iz powodem jest ta ankieta czy problem ostrzezen. Nie , nie jest to powod.
Bardzo podoba mi sie podejscie Kryzbiego, i nawet a nakieta. Kryzbi rozumie dlaczego dalem mu ostrzezenie, a kwestia jego zdjecia jest nieokreslona i stad cala atmosfera.
Piotrus pozwolil sobie za wiele. Moze i na tym forum jest Waszym ulubiencem, ale poza forum przekroczyl pewna granice , ktora mozna zniesc.
Ma on 13 lat i jest POWAAAAZNYm bledem ublizanie starszemu od siebie z powodow flustracji. Ja sobie na takie szczeniackie zagrywki nie pozwole i mysle, ze Wy tez byscie sobie nie pozwolili by o 6 lat mlodszy czlowiek mowil do Was jak do kumpla z klasy, ktoremu moze nawrzucac. Mozecie mnie zlinczowac, ale takich osob tu nie bedzie. bo to niedopuszcalne.
Moze wyjasnie dlaczego, bo pewnie wydawac sie moze iz powodem jest ta ankieta czy problem ostrzezen. Nie , nie jest to powod.
Bardzo podoba mi sie podejscie Kryzbiego, i nawet a nakieta. Kryzbi rozumie dlaczego dalem mu ostrzezenie, a kwestia jego zdjecia jest nieokreslona i stad cala atmosfera.
Piotrus pozwolil sobie za wiele. Moze i na tym forum jest Waszym ulubiencem, ale poza forum przekroczyl pewna granice , ktora mozna zniesc.
Ma on 13 lat i jest POWAAAAZNYm bledem ublizanie starszemu od siebie z powodow flustracji. Ja sobie na takie szczeniackie zagrywki nie pozwole i mysle, ze Wy tez byscie sobie nie pozwolili by o 6 lat mlodszy czlowiek mowil do Was jak do kumpla z klasy, ktoremu moze nawrzucac. Mozecie mnie zlinczowac, ale takich osob tu nie bedzie. bo to niedopuszcalne.
Stały bywalec

Czyli jednak ważny był wiek i pozaforumowe niesnaski personalne??Marian pisze: Ma on 13 lat i jest POWAAAAZNYm bledem ublizanie starszemu od siebie z powodow flustracji. Ja sobie na takie szczeniackie zagrywki nie pozwole i mysle, ze Wy tez byscie sobie nie pozwolili by o 6 lat mlodszy czlowiek mowil do Was jak do kumpla z klasy, ktoremu moze nawrzucac. Mozecie mnie zlinczowac, ale takich osob tu nie bedzie. bo to niedopuszcalne.
Wyzwał Cię słowami uważanymi za wulgarne?
Nie wiem, co oznacza Twoje stwierdzenie, że Piotruś był "Waszym ulubieńcem"? Potrafię ocenic go na podstawie postów z forum i żadnych zastrzeżeń nie mam. Spędziłam kilka lat na dyskusjach na forach, grupach i myślę, że potrafię w miarę obiektywnie ocenić poziom dyskutantów..
Jeśli już tak bardzo podkreślasz, że jesteś od niego starszy - a te 6 lat to sporo - to pokaż, że potrafisz takie podbramkowe sytuacje rozwiązywać ze spokojem i dojrzale. Bo teraz to szarpanina na zasadzie "ja mu pokażę"..
P.S. Ja od Ciebie jestem starsza i to sporo

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość