Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Witam!
Przymierzam się do kupna szczoteczki sonicznej - podobno jest dużo lepsza dla zębów niż manualna. Problemem jest oczywiście cena. Z tego co się orientowałem na https://hellodent.pl/strefa-pacjenta/sz ... s-sonicare, to modele topowej marki kosztują od 430 do 770 zł. Rozstrzał jest zatem spory... opłaca się??? Na co zwracać uwagę w specyfikacji technicznej?!?
Zdecydowany jestem, tylko nie wiem którą szczoteczkę ostatecznie sobie wybrać :szalony:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aga_a »

Ja mam szczoteczkę alfawise... miała dobre opinie. Ostatnio w biedronce była szczoteczka soniczna hoffen za 99 zł bodajże. Też dobra opcja, czytałam o niej recenzję i niczym nie odbiega od innych szczoteczek. Sama brałam pod uwagę philipsa, ale cena zdecydowanie mnie odstraszała.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: AntoniAA »

Powiem krótko, warto. To zdecydowanie zmiana na lepsze mimo że wymaga zainwestowania wiekszych pieniędzy. Ale od razu zauważysz różnicę. Warto od razu dokupić sobie dodatkowe akcesoria jak zapasowe końcówki. Poszukaj akcesoria do szczoteczek do zębów
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Elinor »

Taki zakup nie należy do tanich. Orientowałam się swego czasu i na razie sobie go odpuszczę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gosina8 »

Ja nawet nie pamiętam ile zapłaciłam za swoją, ale wbrew moim obawom wcale to nie były jakieś takie zawrotne pieniądze. A efekt jest widoczny, bo nawet mój dentysta mówi, że kondycja zębów jest znacznie lepsza i nie osadza się tak kamień, więc nie muszę go często zdejmować w gabinecie. Moim zdaniem to dobra inwestycja, zwłaszcza, że myślę, że obecnie ceny i tak są niższe niż jeszcze kilka lat temu, jak ja kupowałam swoją
odpowiedz

Informacje

Amazon [Bot], Google [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM