Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Będę musiała w taki sposob wyleczyć zeba i zastanawiam się czy jest się czego bać? Słyszałam, ze jest to bardzo bolesne.
Pomocna :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: marta22 »

Ja również sie bałam jednak okazało się, ze nie jest to takie straszne jak się wydawało. Jasne,ze nie jest to zbyt przyjemne ale nie można również napisać, ze jest bolesne. Obecnie dobrzy dentyści dysponują takimi znieczuleniami, ze praktycznie niczego nie będziesz czuła.... A i koniecznie zorientuj się czy stomatolog, do którego się zapisujesz oferuje możliwość leczenia kanałowego pod mikroskopem bo takie leczenie będzie o wiele dokładniejsze niż leczenie tradycyjne. https://depilacjalaserem.info.pl/kiedy- ... j-uniknac/ Dzieki temu nie będzie ryzyka powtorki.
hmm
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: zzsot2zz »

Nic przyjemnego, ale da się przeżyć ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: irekom »

zzsot2zz pisze:Nic przyjemnego, ale da się przeżyć ;)
właśnie tak jak mówicie. Jednak warto trafić do jakiegoś sprawdzonego dentysty, bo tak z ulicy można naprawdę kiepsko trafić.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: jemerced »

Ja miałam kanałowe, siedziałam na fotelu 3 godziny. Nic nie bolało :D ale to prawda, że dawka znieczulenia była potężna. Gorzej było przy usunięciu ósemki, ale tam już miałam zakładane szwy https://hellodent.pl/chirurgia-stomatol ... ne/dafilon, więc poważniejszy zabieg. Najważniejsze jest to co napisał mój poprzednik: trafić do zaufanego dentysty, który wie, co zrobić żeby nie bolało.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

A nie ma teraz medycyna sposobów na zmiejszenie bólu?
odpowiedz

Informacje

task  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM