Czy ktoś może doradzić jakiś dobry bank na załozenie sobie konta osobistego?
Oczywiście zależy mi na totalnie darmowej ofercie
Oczywiście zależy mi na totalnie darmowej ofercie
hmm
Bywalec

Faktycznie niektóre konta mają opłaty, jednak znajdziesz również wiele kont, które będą całkowicie darmowe. Na przykład sztandardowym darmowym kontem jest Nest Konto w Nest Banku - jest ono całkowicie darmowe, dodatkowo ma wygodne prowadzenie konta i wygodne kategorie, dzięki czemu można podzielić swoje środki na różne kategorie - mozęsz o wiele lepiej pilnować wydatki i kontrolować to na co wydajesz swoje pieniądze,,,,
Konto można założyć sobie przy tym zupełnie przez internet. https://www.tanie-konto.pl
Konto można założyć sobie przy tym zupełnie przez internet. https://www.tanie-konto.pl
Nowy(a) na forum

Szanowny Panie, dziękuję za wspomnienie o ofercie Nest Konta w Nest Banku. To konto jest darmowym kontem bankowym. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut), poprzez kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę), w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku.
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
Nowy(a) na forum

Czy ktoś może doradzić jakiś dobry bank na załozenie sobie konta osobistego? Oczywiście zależy mi na totalnie darmowej ofercie Zdecydowanie Nest Konto.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2019, 21:22 przez Betka, łącznie zmieniany 1 raz.
Bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość