Dobrze działa też sieć www.warez.com i ich klient WarezP2P, nie naciąłem się tam nigdy na żadne "fake`i" itp...
W sumie sieć overnet.org i ich Edonkey2000 też jest dobry, ale to zależy od sieci, ludzi i czasami ilości czasu jaki damy, aby się "mułek" rozpędził...
Ciekawym programem też jest DC++ ("DownloadConnect"), opierający się o huby.... też dobre, ale akurat ten klient nie radzi sobie zbytnio z omijaniem firewalli
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
A z DSL to wtedy, gdy masz jakieś 20 GB na partycji tylko dla download, zeby muł sie mógł bezproblemowo rozpędzic do jakiejś konkretnej prędkości, bo bez modów toto jest bardzo zawszone zwierze. Dla DSL proponuje BitTorrenty.
Ja mam:
- eMule
- Imesh (ostatnio coś z nim nie tak, nie ukończone pliki znikają)
- BitTorrent (narazie z niego nie korzystam ale w kompie zainstalowany jest )
No. A Kazza nie bo tam wirów pełno, zresztą mają usunąć Kazze przeczytajcie artykuł w najnowszym Komputer Świecie. Mam eMule i mam modem 56k, dłuuuuuuugo się ściąga ale nawet warto.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Ja polecam rowniez Torrenta, obecnie uzywam klienta BitLord (pochodna BitComet), ale do sciagania pojedynczych utworow uzywam WarezP2P, polecam goraco, program jest naprawde super, mozna powiedziec ze wrecz boski!