Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Może mi ktoś z Państwa polecić jakąś szybką pożyczkę przedświąteczną? przeliczyłam się chyba z finansami i wygkląda na to, ze już teraz jakieś marne grosze mi zostały .........
hmm
Ale pytasz się tutaj o pożyczklę w firmie prywatnej czy w bankumarta22 pisze:Może mi ktoś z Państwa polecić jakąś szybką pożyczkę przedświąteczną? przeliczyłam się chyba z finansami i wygkląda na to, ze już teraz jakieś marne grosze mi zostały .........
Bo jeśli w firmie prywatnej to dobrze będzie rozejrzeć się za darmową pożyczką, która ma wiele firm. W ramach pierwszej pożyczki dla nowych klientów.Dzięki temu masz pieniadze praktycznie za darmo,a wiele firm oferuje takie darmowe pożyczki nawet na dwa miesiące a nie jedynie na miesiąc.
Jeśli w banku to dobre oferty mają bank pocztowy i getin bank.
https://www.wprost.pl/gospodarka/100337 ... wniez.html
Najlepiej będzie po prostu skontaktować się z doradcą.
Nowy(a) na forum

Tańszy od pożyczki będzie kredyt. Jeśli macie na swoim koncie jakieś zobowiązania warto także rozważyć kredyt konsolidacyjny z dodatkową gotówką. Otrzymamy potrzebne pieniądze, a do tego uporządkujemy swoje finanse i zmniejszymy wysokość miesięcznej raty.
byan
Informacje
0 użytkowników » 1 gość