Otóż wybiera się ktoś z Was w tym roku na ten jeden z największych koncertów rockowych na Świecie?? A może ktoś już był?? Jakie macie zdanie na temat tej imprezy??:) Jak dla mnie jest to wypad, na który czekam calutki rok
Regulamin forum
Muzyka w Lubinie - czyli co u nas słychać ?
Mam nadzieję, że nie pomyliłem tematów;) Ale myślę, że powinien tutaj pasować 
Otóż wybiera się ktoś z Was w tym roku na ten jeden z największych koncertów rockowych na Świecie?? A może ktoś już był?? Jakie macie zdanie na temat tej imprezy??:) Jak dla mnie jest to wypad, na który czekam calutki rok
Czekam na Wasze opinie:)
Maniak

Kryzbi, , dzial "Imprezy i wydarzenia" dotyczy miasta Lubin, gdybys nie zauwazyl.
Co do imprezy, to dopiero bedzie na poczatku i sierpnia i ja sie na nia tak na 80% wybieram.
Zeby niczego nie obiecywac: wybieram sie od 3 lat
pzdr.

Co do imprezy, to dopiero bedzie na poczatku i sierpnia i ja sie na nia tak na 80% wybieram.
Zeby niczego nie obiecywac: wybieram sie od 3 lat
pzdr.
Maniak

No ja się wybieram od dwóch...
i w tym roku narazie też jade gdzieś tak na 80 % wiesz... zależy komu się podoba... bo zależy kto co lubi... nie tylko chodzi o muzykę ... ale również o zachowanie całego ludu 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum

na 100% jedz zobaczysz przezyjesz i bedziesz chciał więcej życze miłej zabawy.........
Przeżyjesz?? To mało powiedziane
Jeśli sam nie będziesz szukał zaczepki to nic Ci się nie stanie
Byłem jak na razie trzy razy i ani jeden włos mi z głowy nie spadł. Ludzie totalnie wyluzowani i co chyba najważniejsze pokojowo nastawieni
Nikt nie patrzy kto z jakiego miasta jest, czego słucha, jakie ma wyznanie czy kogo lubi a kogo nie. Zdażyło mi się nawet w Żarach (2003 r. to był
) gadać z kolesiami co kibicowali innemu (niekoniecznie zaprzyjaźnionemu) klubowi piłkarskiemu. A, że sam jestem kibicem, wydało mi się to dosyć dziwne
Aczkolwiek przyjemne uczucie napić się browarka z innym kibicem i pogadać na takie czy inne tematy
Serdecznie wszystkich zainteresowanych/niezdecydowanych zapraszam
Impreza pierwsza klasa!! I jeśli komuś nie przeszkadza multum kurzu, zimna woda i ogólnie polowe wygody to myślę, że spodoba mu się i zapamięta Woodstock na dosyć długo
A może nawet tak jak ja na całe życie
Pozdrawiam 
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2005/ <- info, jesli kogos interesi, ja na pewno pojade..ale jeszcze nie wiem z kim:P 
pozdrawiam
pozdrawiam
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Maniak

moi znajomi organizuja autobus z lubina.
pzdr.

pzdr.
Maniak

jak tylko poznam szczegoly dam znac.
znalezione na stronie woodstocku:
Autor: talibka
05-07-2005 07:05
Email: martusia_talib@op.pl
Miejscowość: Legnica
Temat: BUS - WOLNE MIEJSCA
Wiadomość: Wolne miejsca w busie na woodstock ! Jedziemy 4 a wracamy 7, koszt ok 70zł więc czekam na odzew (meil albo gg 1610702)
pozdrawiam buźka dla wszystkich woodstockowiczów! 
Autor: Gruby
Email: jasiugruby@wp.pl
Miejscowość: Lubin
Wiadomość: Siemanko. Wszyscy chętni do wyjazdu na Woodstock, lecz nie mający z kim jechać mogą się zabrać z nami. Nasza grupka liczy jak narazie okolo 6-7 osób. Jesteś chętny(a) odezwij się. Nara P.S. Meila podałem, podam jeszcze gg: 2903548
pzdr.

znalezione na stronie woodstocku:
Autor: talibka
Email: martusia_talib@op.pl
Miejscowość: Legnica
Temat: BUS - WOLNE MIEJSCA
Wiadomość: Wolne miejsca w busie na woodstock ! Jedziemy 4 a wracamy 7, koszt ok 70zł więc czekam na odzew (meil albo gg 1610702)
Autor: Gruby
Email: jasiugruby@wp.pl
Miejscowość: Lubin
Wiadomość: Siemanko. Wszyscy chętni do wyjazdu na Woodstock, lecz nie mający z kim jechać mogą się zabrać z nami. Nasza grupka liczy jak narazie okolo 6-7 osób. Jesteś chętny(a) odezwij się. Nara P.S. Meila podałem, podam jeszcze gg: 2903548
pzdr.
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość