Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Witam
Jestem załamany i zawiedziony organizacją "Dni Lubina". Nie było problemu z zabawą, najedzeniem się i napiciem, ale taka prosta i życiowa czynność jak nakarmienie dziecka piersią przysporzyła nam tyle problemów i kłopotów. Wynajęta przez Pana Prezydenta firma ochroniarska okazała się być bezduszna i bezuczuciowa. Prosiliśmy ich wraz z żoną by wpuścili nas do budynku celem nakarmienia dziecka, a okazało się to niemożliwe bo panowie stwierdzili iż przepisy zabraniają. Nie było innego miejsca w którym można było to zrobić. Nawet w pomieszczeniu Aeroklubu Zagłębia Miedziowego odprawiono nas zdaniem -no to jest problem- a przenosne toalety toy toy się raczej do tego nie nadają. Zmuszeni byliśmy iść głęboko do lasu aby żona mogła nakarmić dziecko. Myślę że organizacja następnych imprez w mieście będzie lepsza i będę mógł z cała rodziną wybrać się na świerze powietrze.
Pozdrawiam
Jestem załamany i zawiedziony organizacją "Dni Lubina". Nie było problemu z zabawą, najedzeniem się i napiciem, ale taka prosta i życiowa czynność jak nakarmienie dziecka piersią przysporzyła nam tyle problemów i kłopotów. Wynajęta przez Pana Prezydenta firma ochroniarska okazała się być bezduszna i bezuczuciowa. Prosiliśmy ich wraz z żoną by wpuścili nas do budynku celem nakarmienia dziecka, a okazało się to niemożliwe bo panowie stwierdzili iż przepisy zabraniają. Nie było innego miejsca w którym można było to zrobić. Nawet w pomieszczeniu Aeroklubu Zagłębia Miedziowego odprawiono nas zdaniem -no to jest problem- a przenosne toalety toy toy się raczej do tego nie nadają. Zmuszeni byliśmy iść głęboko do lasu aby żona mogła nakarmić dziecko. Myślę że organizacja następnych imprez w mieście będzie lepsza i będę mógł z cała rodziną wybrać się na świerze powietrze.
Pozdrawiam
Administrator

Fakt .. aby nie pozwolic matce nakrmic dziecko to lekka przesada;/ a co do ochrony festynu .. firma Impel poprostu przegiela .. kazdy kto mial plecak byl traktowany jak potencjalny terrorysta ;p niewiem czy to byla akcja przeciw wprowadzaniu alkoholu swojego na teren festynu(trzeba dac zarobic tym co ustawili sie na festynie z piwami) ale wykrywacze metalu ?
[ Dodano: Wto Cze 21, 2005 1:28 am ]
a co do organizacji nastepnego festynu rowniez mam nadzieje ze bedzie lepiej.
[ Dodano: Wto Cze 21, 2005 1:28 am ]
a co do organizacji nastepnego festynu rowniez mam nadzieje ze bedzie lepiej.

Maniak

Junglos, ja mialem metal w keiszeni, niby mnie sprawdzali ale tylko po jednej stronie i nic nie wykryli 
Ale nie schodząc z tematu i wracając do niego, to fakt żeby zazbraniać wejść do pomieszczenia w takim wypadku to troche przesadzają. Wg mnie na kolejnych festynach powinny być specjalne namioty do takich i pdoobnych celów.
Ale nie schodząc z tematu i wracając do niego, to fakt żeby zazbraniać wejść do pomieszczenia w takim wypadku to troche przesadzają. Wg mnie na kolejnych festynach powinny być specjalne namioty do takich i pdoobnych celów.
Stały bywalec

A z tym to się trzeba zwrócić do organizatorów. Powinni przystać na rozwiazane z namiotami.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Informacje
0 użytkowników » 1 gość