Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Wczasy w Hiszpanii

Post autor: klacz93 »

Witajcie Znalazłam takie biuro turystyczne https://directspaintour.com/pl/hiszpani ... je-wczasy/ które oferuje ciekawą bazę hotelową w Hiszpanii, zalezy mi na dobrych cenach dlatego zdecydowałam sie skorzystać z ich oferty. Podróżowaliście w podobnym kierunku, jak wrażenia?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Nie korzystałam nigdy z biur turystycznych, poza tym nie mam do nich zbytniego zaufania patrząc na to, jak szybko upadają.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Od dawna marze o podróży do Hiszpanii, ale interesuje mnie zwiedzanie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Glenar »

Wybieram zawsze biura, które istnieją długo na rynku, nawet jeśli mają nieco wyższe ceny. Po prostu nie chcę się stresować, że zostanę na lodzie jak firma padnie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bueno »

Bylem kilka razy na takich wczasach i bardzo mi sie podobalo. Z biurami podrozy to trzeba uwazac przy czym wczesniej nalezy poczytac duzo opinii na temat nas interesujacego. Moim zdaniem najlepiej zorganizowac sobie podroz na wlasna reke, zawsze bedzie pare zloty w kieszeni. Mi sie marzy przeprowadzic wlasnie do Hiszpanii i mam nadzieje na spelnienie tego celu w niedalekiej przyszlosci. Wlasnie, korzystajac z okazji znacie moze jakies sprawdzone firmy oferujace przeprowadzki miedzynarodowe. Tak wstepnie patrzylem to udalo mi sie znalezc cos takiego https://zlotnicki.pl/oferta/przeprowadz ... ynarodowe/ Moze ktos korzystal i wypowie sie cos wiecej na ich temat? Bylbym wdzieczny bo moze sie ta informacja przydac :) Pozdrawiam
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

W Hiszpanii to przynajmniej zawsze można liczyć na dobrą pogodę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: vegeKatarzyna »

Akurat w Hiszpanii różnie teraz bywa z pogodą. Co prawda faktycznie miesiące letnie są tam bardzo ciepłe, natomiast zimowe są umiarkowane w temperaturze, ale obecna zmiana klimatu również i tam daje się we znaki.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Hiszpańskie zimno i tak lepsze niż nasze.
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM