Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec
Jaki deweloper we Wrocławiu?

Post autor: task »

Chcielibyśmy zakupić mieszkanie w celach inwestycyjnych. W związku z tym, że ma to być inwestycja która ma przynieść zwrot - musi to być w centrum. Najlepiej w okolicach dużych uczelni. Pytanie gdzie najlepiej? Liczę na interesującą dyskusję.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pita »

Znacznie łatwiej jest znaleźć lokatorów, jeżeli mieszkanie będzie znajdowało się gdzieś w centrum, blisko pętli komunikacyjnych, uczelni, galerii handlowych czy dużych zakładów pracy. We Wrocławiu jest kilka takich gorących miejsc. Rynek i okolice czy Pasaż Grunwaldzki. Szukałbym w pierwszej kolejności wokół tych lokalizacji. Inwestycji deweloperskich nie brakuje, nie powinno być problemu ze znalezieniem czegoś interesującego. Patrz na: http://toscom.pl/p/oferta-mieszkan
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Poszukaj w internecie. Obecnie we Wro, z tego co wiem, jest sporo inwestycji i wiele z nich właśnie w centrum
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

A słyszeliście o deweloperze PCG? Wybudował nowe mieszkania we Wrocławiu w atrakcyjnej dzielnicy Krzyki, a dokładniej na osiedlu Ołtaszyn oraz na Kukuczki 7. Te realizacje są na najwyższym poziomie dlatego myślę, że warto byłoby się nimi zainteresować.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Tomenerka »

Polecam sprawdzić co oferuje mójdom(http://www.mojdom.com.pl/lokale-uslugowe/ ) - jak dla mnie mają wspaniałą ofertę i budynki same w sobie wyglądają pięknie. Może w sam raz się spodoba
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Oczywiście jest to na pewno bardzo ważna decyzja i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także fajnie jest wiedzieć właśnie która oferta dewelopera będzie dla nas zdecydowanie tą najlepszą. Myślę, ze na pewno warto jest właśnie zapoznać się z obiektami dewelopera https://ronson.pl/ i właśnie dlatego ja również na takie elementy zwracam uwagę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kim.jast »

A czy nie lepiej kupić takie mieszkanie od osoby prywatnej bez pośredników?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: carmel »

Myślę że najlepiej kupować nowe mieszkanie bezpośrednio od dewelopera, a warto rozejrzeć się na osiedlu Nowe Miasto Różanka Młynarska za atrakcyjnym mieszkaniem, ta część osiedla jest bardzo ładna, a ogólnie całe osiedle jest bardzo ciekawie zaprojektowane i położone w bardzo dobrej lokalizacji
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM