Kłoda
Kłoda
Ognisko <!>

Post autor: Kłoda »

Ludzie! Gdzie są jakieś fajne miesca na ognisko, w miarę legalne tak, aby było mało ludzi? Bo jak pomyślę, że mam jechac na lotnisko to, aż mi się odechciewa jeść...tyle tam narodu w każdy ładniejszy weekend. Np. dzisaj chciałem gdzieś tak pojechac na rowerku, a tu nagle nie ma gdzie...znacie coś lepszego?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Aaa... Strzelnica ? Moze tam? Chociaz tam duz malych dzieci ostatnio bawi sie na placu zabaw :)
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

oj kamienie kamienie .... tam jest klimat, ktory mnie od lat przyciaga ;] czy tez tzw. brzozki ... "a wszystko to ..." od storny Ustronia;]

sam ostatnio tam zrobilem sobie obiad na ognisku ;]
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

najlepiej w drugim lasku za strzelnicą... na samym końcu są fajne miejsca ogniskowe...co prawda zrobione przez ludzi ale są... tam prawie nikt nie chodzi... a jest bardzo fajnie...:) pare razy miałem tam ognisko... :D :P
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: josh »

Ja zdecydowanie polecam 'brzozki'. Razem ze znajomymi robimy tam ogniska od ladnych kilku lat. Blisko (z petli na ustroniu idzie sie tam 10 minut - 15 idac wolniej z piwkiem w garsci :)) i przyjemnie.
"DLA KOGO KOGO DLA TEGO KOGO." - stare przysłowie z Opola
Obrazek
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Zgodze się z Marianem ;] jedź na kamienie albo na brzuzki ;] Ja tam chodzie z ekipą i jest fajnie. ;]
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

Cześć Kłoda. ;)
Ja też jestem za brzozkami. :P
Kłoda wpadnij tam kiedyś z Guliwerem i resztą to zrobimy sobie ognisko. ;]
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

Piotrek ładne miejsce na ognisko? to czemu do PoLi nie piszesz? ja znam takie jedno ciekawe :) na gg ci wiadomość zostawie.
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Awatar użytkownika
ARO
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ARO »

Hmmm ach te kamienie. Tak się zastanawiałęm kiedyś czy wszyscy to tak nazywają:D To piekne miejsce. Jest jeszcze jedno ale to już za "kamieniami" nazwane przezemnie i qmpla jako "drążek" nazwa się wzieła z tąd ze tam był taki drązek do podciągania się chu**go wi skąd :D Hehe. Tam są też takie kamienie itp. Mniej miejsca co prawda no i duża wada że do z 15 min drogi od kamieni :D
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Avathar »

na łakach koło ustronia jest pełno dobrych miejsc na ognicho wystarczy troche pochodzic wte i we wte.jednak brzozki rulez
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący
ognisko

Post autor: janlo »

Z tym ogniskiem k/Ustronia to zalecał bym troszkę ostrożności. W ubiegłym roku, prawdopodobnie też przy okazji ogniska został wniecony b.duży pożar , który strawił spory połać rosnącego i nadającego już do koszenia zboża oraz zagroził spaleniem około 5 domków jednorodzinnych już od strony Obory. Wiem coś na te temat bo byłem naocznym świadkiem tego pożaru.Proponuję trochę rozwagi przy wyborze miejsca na ognisko. Zboże jest już wysokie i prawie suche, a pali się (aż się w pale nie mieści). Jęzory ognia były wyższe od stojących tam domków jednorodzinnych.Wierzcie mi widziałem to i nie chciał bym oglądać tego raz jeszcze.
Trochę rozwagi.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lamort »

hmmm najlepsze miejsce hmmm w lubinie jest takike miejsce :) raczej nioee
tylko Chuck Norris moze stworzyc lepsze Forum
odpowiedz

Informacje