Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Ludzie! Gdzie są jakieś fajne miesca na ognisko, w miarę legalne tak, aby było mało ludzi? Bo jak pomyślę, że mam jechac na lotnisko to, aż mi się odechciewa jeść...tyle tam narodu w każdy ładniejszy weekend. Np. dzisaj chciałem gdzieś tak pojechac na rowerku, a tu nagle nie ma gdzie...znacie coś lepszego?
Aaa... Strzelnica ? Moze tam? Chociaz tam duz malych dzieci ostatnio bawi sie na placu zabaw 
Weteran

Maniak

najlepiej w drugim lasku za strzelnicą... na samym końcu są fajne miejsca ogniskowe...co prawda zrobione przez ludzi ale są... tam prawie nikt nie chodzi... a jest bardzo fajnie...
pare razy miałem tam ognisko...

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Hmmm ach te kamienie. Tak się zastanawiałęm kiedyś czy wszyscy to tak nazywają:D To piekne miejsce. Jest jeszcze jedno ale to już za "kamieniami" nazwane przezemnie i qmpla jako "drążek" nazwa się wzieła z tąd ze tam był taki drązek do podciągania się chu**go wi skąd
Hehe. Tam są też takie kamienie itp. Mniej miejsca co prawda no i duża wada że do z 15 min drogi od kamieni 
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Nowy(a) na forum

Z tym ogniskiem k/Ustronia to zalecał bym troszkę ostrożności. W ubiegłym roku, prawdopodobnie też przy okazji ogniska został wniecony b.duży pożar , który strawił spory połać rosnącego i nadającego już do koszenia zboża oraz zagroził spaleniem około 5 domków jednorodzinnych już od strony Obory. Wiem coś na te temat bo byłem naocznym świadkiem tego pożaru.Proponuję trochę rozwagi przy wyborze miejsca na ognisko. Zboże jest już wysokie i prawie suche, a pali się (aż się w pale nie mieści). Jęzory ognia były wyższe od stojących tam domków jednorodzinnych.Wierzcie mi widziałem to i nie chciał bym oglądać tego raz jeszcze.
Trochę rozwagi.
Trochę rozwagi.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość