Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Jaką pralkę kupic

Post autor: marta22 »

łaziłam po sklepach, szukałam na forach, mało informacji!! nie wiem gdzie kupić, jaką za ile itp?
Słyszałam że najlepsze to miele i inne strasznie się zepsuły. Bosche to chyba sprzęt kupują od jakiegoś mastercooka nie wiem, ale nie chcę się na coś naciać więc pomocy!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: tunka »

Ja już mam drugą pralke Candy. Poprzednia była trochę za mała to oddałam dla rodziny. Nie narzekam. Ma wiele programów, dobrą klasę energetyczną i ogólnie jestem z niej zadowolona.Myśle,ze możesz brać bez zastanawiania się. Jestem zdania,że nie ma sensu za pralkę płacić po 2-3 tysiące złotych skoro możąa mieć naprawdę dobry sprzęcik w cenie ok 1000 zł...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Wcześniej miałam pralkę candy i służyła mi przez wiele lat. Teraz mam jednak samsung eco bubble i jestem z niej bardzo zadowolona.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: radek55 »

Od 1000 do 2000 zł kupi się dobry sprzęt. Więcej chyba nie ma co wydawać, chociaż zależy, kto jakich funkcji oczekuje. Taka pralka ładowana od góry http://techfresh.pl/jaka-pralka-ladowan ... ch-pralek/ Kosztuje niecały 1000 zł http://techfresh.pl/jaka-pralka-ladowan ... ch-pralek/
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Warto byłoby też sprawdzić która pralka najcichsza na sprzedajemy.pl. Czasami po zakupie okazuje się, że pralka bardzo głośno chodzi. Gdy znajduje się w łazience, to nawet nie jest to dużym problemem. Jednak gdy z różnych przyczyn musi być w kuchni, to zaczyna być to bardzo istotne.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: radosna »

A to prawda. Ja mam dość głośną, a kupowałam 4 lata temu. Stoi w kuchni, nie w łazience, więc tym bardziej ją słychać.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

No właśnie ludzie podczas zakupów o tym w ogóle nie myślą. A potem jest to naprawdę uciążliwe.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: radosna »

W sumie cóż się dziwić. Nie każdy wie, co to znaczy 40 decybeli - czu to dużo, czy mało.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Dlatego ja kupuję takie rzeczy w internecie. Wtedy na spokojnie sprawdzam każdy parametr.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Magdalena29 »

Kilka miesięcy temu też miałam identyczny dylemat. Stara pralka się zepsuła, a ja na szybko musiałam podjąć decyzję i wybrać nowy model. Zależało mi przede wszystkim na dobrej jakości i przystępnej cenie, dlatego wybór padł na KFWM 642103 od Kernau. To solidna pralka, która posiada 6 kilogramowy wsad oraz 15 programów prania. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu, bo pralka dobrze wszystko dopiera, jak do tej pory nie było żadnej awarii, a poza tym ma sporo przydatnych programów, co też jest dużym plusem.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Na pewno najlepiej poszukać na Homebooku http://www.homebook.pl/produkty/pralki, ten portal się nakomicie sprawdza jako wyszukiwarka ofert.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: wiktor27 »

też szukamy jakiejś dobrej, najlepiej do 1500
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM