Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
Nowy(a) na forum

Wyjeżdżacie na kolejne wyprawy rowerowe mimo wysokich temperatur?
druga sprawa: Chodzi mi po głowie jakaś większa wyprawa. I chciałbym zebrać więcej ludzi. Ktoś byłby zainteresowany
druga sprawa: Chodzi mi po głowie jakaś większa wyprawa. I chciałbym zebrać więcej ludzi. Ktoś byłby zainteresowany
Bywalec

Nowy(a) na forum

ja w tym roku byłem na wyprawie rowerowej w Rumunii. Przejechaliśmy transalpinę oraz transfagaraską trasę.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Dobrze mieć na takie wyprawy smartwatch, to bardzo pomocne urządzenie, mierzy nam puls ,ciśnienie, wiemy ile przejechaliśmy, poza tym poinformuje nas o połączeniach czy wiadomościach sms. Sama używam Smartwatch Garett BeFit Sport RT. Jestem z niego zadowolona, mozna przez niego rozmawiać, co jest bardzo dużym ułatwieniem podczas treningów.
Weteran

Poniekąd wszystkie wycieczki są bardzo fajne i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również bardzo ważną opcją jest to aby każdy z nas wiedział co zabrać ze sobą na pieszą wycieczkę. Myślę, że bardzo ciekawie o tym wspomniano w https://www.wadowiceonline.pl/sponsorow ... -wycieczke i takie kwestie oczywiście wydają się być bardzo ważne.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość