Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
wycieczki rowerowe

Post autor: sereno »

Wyjeżdżacie na kolejne wyprawy rowerowe mimo wysokich temperatur?
druga sprawa: Chodzi mi po głowie jakaś większa wyprawa. I chciałbym zebrać więcej ludzi. Ktoś byłby zainteresowany
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

No pewnie, weź się zgłoś na str na fb typu: podróżnicy/ chętnie z kimś wyjadę itp
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kulik86 »

ja w tym roku byłem na wyprawie rowerowej w Rumunii. Przejechaliśmy transalpinę oraz transfagaraską trasę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: emma44 »

Wycieczki rowerowe to super sprawa, może teraz nie sezon, ale wiosna zacznie się szybciej niż myślisz!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: barteezz19 »

Jaki rower polecasz na dłuższe wyprawy? Ja myślę o zakupie kasku i ochraniaczy na łokcie, wtedy jazda rowerem będzie dużo bezpieczniejsza.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bohna »

Dobrze mieć na takie wyprawy smartwatch, to bardzo pomocne urządzenie, mierzy nam puls ,ciśnienie, wiemy ile przejechaliśmy, poza tym poinformuje nas o połączeniach czy wiadomościach sms. Sama używam Smartwatch Garett BeFit Sport RT. Jestem z niego zadowolona, mozna przez niego rozmawiać, co jest bardzo dużym ułatwieniem podczas treningów.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Poniekąd wszystkie wycieczki są bardzo fajne i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również bardzo ważną opcją jest to aby każdy z nas wiedział co zabrać ze sobą na pieszą wycieczkę. Myślę, że bardzo ciekawie o tym wspomniano w https://www.wadowiceonline.pl/sponsorow ... -wycieczke i takie kwestie oczywiście wydają się być bardzo ważne.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM