Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Oczyszczalnia przydomowa

Post autor: lolek112 »

Czołem, od wielu lat zajmujemy się instalacją oczyszczalni ekologicznych, nasze szamba ekologiczne są kupowane od najogromniejszych producentów oczyszczalni na całym świecie, oferowane przydomowe oczyszczalnie można poznać lepiej na stronie online http://primeko.pl
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Widziałam, że w swojej ofercie oczyszczalnię przydomową biologiczną posiada Eko Dren. Ta firma ma najlepszy stosunek cen do jakości na rynku oraz sprzedaje urządzenia, które są dostosowane do warunków gruntowo-wodnych panujących w Polsce. Koniecznie ich sprawdźcie.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Też właśnie słyszałem, że to fajna rzecz, taka oczyszczalnia, niestety nie na każdej działce można taką zamontować. Są jakieś tam ograniczenia, więc trzeba najpierw przeprowadzić gruntowny rekonesans, żeby wiedzieć, czy możecie coś takiego zastosować u siebie.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Czytałam artykuł ostatnio na temat tego co wybrać: szambo czy oczyszczalnia na poradnikowy.net/szambo-czy-przydomowa-oczyszczalnia-sciekow/, temat jest dosyć ciekawy. Taka domowa oczyszczalnia byłaby super.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Też słyszałam, że przydomowe oczyszczalnie są dobrym wyborem, ale zanim się podejmie decyzje warto jednak o tym poczytać
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Andrzej1 »

Dobrze, że na rynku jest tyle różnych firm z tej samej branży. Dzięki temu można o znaleźć takie rozwiązanie, które będzie najbardziej adekwatne w Waszej sytuacji. Myślę, że firmy takie jak www.szambobetonowe.net.pl mają ofertę, z której możecie wybrać to, co będzie odpowiednie dla Waszego domu. Pomyślcie nad tym.
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM