Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika
Muzyczny koniec lata

Post autor: NEVIL »

Punk, rock, reggae i funk
Dzisiaj Łąki Łan, Strachy na Lachy i Dezerter, jutro - Farben Lehre, Kamil Bednarek i Jelonek. Czas zacząć "Muzyczny koniec lata". Impreza odbędzie się przy nowej hali RCS-u przy Odrodzenia. Przy okazji zaplanowano również festiwal piwa, wystawę kwiatów i roślin oraz turniej strongmanów.

Muzyczne pożegnanie lata jest ściśle związane z trwającymi w hali mistrzostwami w badmintona Polish International. Na parkingu od strony ul. Kolejowej stoi już scena, na której dzisiaj po południu rozpoczną się koncerty. Na początek wystąpi Orkiestra Dni Naszych, później - Łąki Łan, Strachy na Lachy a na koniec piątkowego wieczoru - legenda punkrocka - zespół Dezerter. Jutro natomiast zagrają lubińska Nervokaina, Gooral, Farben Lehre, Kamil Bednarek i Jelonek.

Wiele będzie się działo również wokół sceny. - To regionalny przegląd piw, na który zaprosiliśmy kilka zaprzyjaźnionych browarów. Będzie 5-6 stoisk, około 60 gatunków piwa butelkowego i lanego. Oprócz tego Lubiński Jarmark Końca Lata, który jest jesiennym odpowiednikiem naszego majowego Festiwalu Kwiatów i Roślin. W niedzielę, 21 września, po finałach mistrzostw Polish International zapraszamy wszystkich na mistrzostwa Polski strongmanów - przypomina Marek Zawadka, szef Wzgórza Zamkowego.

Ważna informacja dla zmotoryzowanych. W czasie dni koncertowych, ze względów bezpieczeństwa i organizacyjnych, parking dla samochodów przy hali będzie zamknięty. Wstęp na wszystkie koncerty jest darmowy, także na zawody badmintona. Początek dzisiaj o 15, natomiast w sobotę pierwszy zespół pojawi się na scenie o 16.

źródło: http://miedziowe.pl/content/view/70805/78/
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sulejowek03 »

To bardzo świetni i znani wykonawcy, wydaje mi się że nieprędko przyjadą znów do Lubina. Szkoda że nie mogłem obejrzeć na żywo koncertu Kamila Bednarka, bo bardzo podoba mi się jego muzyka.
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  13 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM