Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika
Katastrofa policyjnego samolotu

Post autor: NEVIL »

Widocznie uciekający przed samolotem rzucili nań przekleństwo. Ot, i skutki ! :-)
================
Katastrofa policyjnego samolotu
Obrazek
Na terenach leśnych w Koźlicach w gm. Lubin rozbił się policyjny samolot. Dwie osoby, które nim leciały zostały ciężko ranne. Śledczy nie zdradzają szczegółów, wiadomo jedynie, że stało się to podczas akcji prowadzonej przez policję.

Niewielki samolot, którym leciały dwie osoby należał do komendy wojewódzkiej policji. Do wypadku doszło podczas prowadzonej przez policję szeroko zakrojonej akcji, w wyniku której zatrzymano kilku sprawców popełnienia przestępstw przeciwko mieniu. Nie wiadomo, czy samolotem leciały osobycywilne czy policjanci. - Na miejscu pracuje grupa dochodzeniowo - śledcza, przyjedzie także komisja ds. badania wypadków lotniczych. Będziemy wyjaśniać okoliczności tego zdarzenia. Poszkodowane osoby były przytomne, na chwilę obecną nie mam informacji na temat stanu ich zdrowia. Zostały zabrane przez śmigłowiec Lotniczego Pogotowia Ratunkowego. Na pewno ich życiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Oczywiście okoliczności i przyczyny będą przez nas wyjaśniane, trudno na chwilę obecną powiedzieć, co się stało - powiedział na miejscu Jan Pociecha, oficer prasowy lubińskiej policji.

Leśny dukt prowadzący do miejsca katastrofy jest całkowicie zablokowany. Miejsce zabezpiecza kilkunastu policjantów prewencji. (tom)

źródło: http://miedziowe.pl/index.php?option=co ... nistratora.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lelo »

Kiedy miało miejsce to wydarzenie ? bo jakoś w mediach nie słyszałem o tym , może akurat ominęły mnie te wiadomości.
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM