Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Szukam dostawcy internetu w Osieku k/Lubina
Ktoś wie jakie firmy mają tam zasięg?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: jadwiga123 »

jest parę firm które dostarczają internet akurat gdzie będę mieszkać zasięg ma:
www.wzserwis.pl, ceny mają dobre, sąsiedzi moi mają i chwalą ponoć bardzo stabilny, szybki i że bez limitów.
Myślałam że jeszcze mogę wziąć z tego co reklamują lte, ale on ma limit - parę giga - przecież to starczy tylko na parę dni korzystania (ja zużywam dziennie ok 1-2gb transferu) - w sumie poczta, parę youtube itp. Poza tym słyszałam ze zasięg lipny i często zrywa itp.... dziś film (dvdrip czy bluray) ma parę giga, wiec kto z takiego czegoś będzie korzystał w domu? to tylko dobre jako net na telefonie....
Zobaczymy jak się sprawdzi WZ dostawca Internetu w Osieku - dam znać, mają mi podłączać na dniach...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
internet

Post autor: sebix »

Mam firmę z branży nagrać wideo. Często muszę się ze współpracownikami wymieniać ogromnymi pakietami danych. W okolicach Lubina tylko firma Ornet.net.pl spełniała moje oczekiwania jakościowe. Zapewnili montaż internetu, serwisowanie, stałość usługi. Umowa o jakości SLA. Poza tym profesjonalna i szybka konfiguracja sieci w wybranym zakresie. Mój biznes nie ma sensu bez precyzyjnego internetu, a wskazana przeze mnie marka odpowiada na dość skomplikowane potrzeby. Dwóch innych operatorów, z którymi się kontaktowałem zupełnie mnie zignorowało i za żadne pieniądze nie chcieli robić :) Zatem Ornet dostaje ode mnie najwyższą rekomendację.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM