Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak
flashmob

Post autor: vendro »

FLASH MOBSpotkajmy się na pasażu Lubińskiego Tesco o godz. 15:00 w czwartek (12.05.2005). Klaszczmy przez 10min (do godz. 15:10)Przekaż tą wiadomość dalej. Im więcej ludzi, tym lepsza zabawa! /// Łączymy się tak w całej polsce...
oto taka wiadomosc do mnie na gg od jednego z naszych forumowiczow 'przybiegla' :)

1) u nas pasaż maly wiec nie wiem gdzie sie zmiesci powiedzmy te 50 osob w jednym miejscu
2) 10 minut? kogo pogrzało? zna ktos konwencje flashmoba? to ma byc szybkie, sprawne na zasadzie:

a) [15;00] zbieramy sie
b) [15;01] klaszczemy
c) [15;03] rozchodzimy sie
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

No tak...:) właśnie też ktoś przesłał to do mnie...:) mogą być brechty w całej Polsce...:) ja się na to pisze...trochę pozlewam... i już :diabel: :hihi:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

w calej polsce nie, wg. mnie to troche dla 'podpuchy' dodane, ale u nas mozemy to zrobic.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

no ja tak słyszałem ze we wszystkich hipermarketach tesco w polsce ponoć... :P ale ile w tym prawdy.///ale ważne że i tak bedą zlewy..trzeba w szkole zebrać jakąś ekipę... :P :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Już kiedyś takie coś było w realu ... nie pamiętam ale była stronka o tym. Hyh jak takie coś będzie w tesco to chętnie wpadne. :)
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM