Czy ktoś może zabrać debili, którzy regularnie przesiadują w kwadracie bloków Miedziana-Orzeszkowej-Konopnickiej-Kamienna i koło sklepu Adam? Debili jest całkiem sporo, akurat dzisiaj było to stadko nawalonych jak stodoły młodzieńców "świętujących" rozpoczęcie Euro, w tygodniu (zwłaszcza w okolicach długiej przerwy) są to dzielni uczniowie Gimnazjum Nr 4 wpadający na papierosk i pokurwowaća, a regularnie całe menelstwo tego pieprzonego osiedla. Szczególne zasługi ma w tym sklep Adam, którego klienci wspólnie z pracownicami smalą w wejściu jedną fajurę za drugą, co skutecznie zniechęciło mnie do robienia zakupów w tym sklepie, w dodatku jak już popiją to lubią sobie ojszczać sklep, w którym zakupy zrobili. Przedziwna symbioza!
Szkoda, że nie ma tu założonej kamery, jestem pewien, że niektózy rodzice sporo by się dowiedzieli o swoich dziecach. I nie byliby zadowoleni, choć czasem mam wrażenie, że rodzice osobników przesiadujących również pod moimi oknami mają swoje potomstwo głęboko w dupie.