Proponuję likwidację tematów CK Muza, Wzgórze Zamkowe, oraz Pojedynki. Te tematy nie wzbudzają zainteresowania użytkowników naszego portalu. Dział ,,Pokaż się innym" niech pozostanie, bo każdy może się tam swoimi dokonaniami pochwalić. Też tam jest mały ,,ruch", ale niech zostanie. Co w zamian ? Chciałbym, aby powstał odrębny temat pt KGHM. To największy pracodawca w naszym rejonie, a nie ma swojego działu. Teksty w temacie wrzucane są do ,,Polityka miasta", ,,Hydeparku" i ,,Aktualności". Próbowałem to jakoś skleić do kupy w ,,Hydepark" dając temat ,,Dokąd zmierza KGHM ? ". Lepiej jednak by było, gdyby powstał odrębny temat. Widziałbym też temat ,,Telefony komórkowe". Prawie każdy z nas taki telefon posiada. Wymiana doświadczeń między ich użytkownikami na naszym forum , ożywiła by je. Proponuję również podtemat ,,Sprzedaż-Kupno" komórek. To tak poza działem ,,Ogłoszenia". Mieszkaniec naszego miasta będzie mógł osobiście zobaczyć oferowaną do sprzedaży komórkę, bez kupowania ,,kota w worku", jak to się dzieje czasami na Allegro. W formie dygresji powiem, że dokonałem na Allegro zakupów na kilka tysięcy złotych i ani razu nikt mnie nie oszukał, mimo że dokonywałem wcześniej przelewu gotówki na konto sprzedawcy.
Co jeszcze by zmienić lub dodać ? Hmm... Elektryk, nasz Administrator, gdy zakładał to forum, miał naście lat. Teraz, jak nie kłamią dane, ma 26, ożenił się i stał się ojcem, jak mówili w telewizji....

Zatem dział ,,Nasze Dzieci" mógłby powstać, bowiem wielu użytkowników naszego portalu ma założone rodziny i dzieci. Można by się w tym dziale dzielić swoimi doświadczeniami ( fotkami też ) na temat swoich pociech i dzieci w ogóle.
Motoryzacja też powinna mieć swój temat, a nie ma. Wystarczy spojrzeć za okno i zauważyć ile samochodów pod nim stoi...
Każdy z nas czytając ten tekst lub pisząc, przy czymś siedzi. Może by tak nasi forumowicze zaprezentowali w ramach już istniejącego działu ,,Pokaż się innym" , zrobili fotkę swego ,,stanowiska dowodzenia", czyli swego komputerowego biurka ? I jeszcze jedna propozycja. W tym dziale też każdy mógłby wkleić screen swego pulpitu, czyli desktop.
To tylko kilka z moich propozycji. Nie z wszystkimi musicie się zgodzić. Jeżeli macie odrębne zdanie, lub nowe propozycje, to proszę o wypowiedź. Zachęcam...