Samotna noc na lotnisku |
Autor |
Wiadomość |
NEVIL Przyjaciel Forum NEVIL

Dołączył: 07 Kwi 2005 Posty: 16822 Skąd: LUBIN Osiedle: Przylesie
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2014 16:41
|

|
|
Odwołany lot, samotna noc na lotnisku i przebój Celine Dion. Diwa już widziała to wideo, ty też musisz!
Dla większości ludzi noc w Las Vegas oznacza szaleństwo w klubach (być może nawet ze striptizem), oszczędności wydane w kasynach i zabawę do białego rana. Richard Dunn postanowił jednak podejść do tego nieco bardziej kreatywnie.
Lotnisko. Czekasz na samolot do domu. I spotyka cię najgorsza możliwa w tym momencie rzecz - lot odwołany. Następny dopiero rano. Noc spędzisz więc na lotnisku. Brzmi okropnie, prawda? Spotkało to ostatnio pewnego Amerykanina, Richarda Dunna. Mężczyzna uparł się jednak, że nocy nie zmarnuje. I powstało coś, czym zachwycił się cały internet. Dunn nagrał bowiem własną wersję teledysku do wielkiego przeboju Celine Dion "All By Myself" - w końcu na lotnisku rzeczywiście był całkiem sam.
Film zrobił w sieci błyskawiczną karierę. Ma już ponad 12 milionów emisji. Dunn opowiedział, jak wyglądała produkcja całego przedsięwzięcia i faktycznie - sam zrobił dosłownie wszystko.
Poprosiłem osobę z obsługi lotniska, aby dała mi taśmę do obklejania bagażu. Do wózka z wysokim oparciem przykleiłem swojego iPhone'a. Później wjechałem nim na ruchomy chodnik, żeby uzyskać efekt dolly zoom [przyp.red.: połączenie dwóch przeciwnych czynności: przybliżania obrazu obiektywem wraz z jednoczesnym odjazdem kamery w tył od filmowanego obiektu lub odwrotnie]. Używałem też rączki od torby na komputer. Do niej również przyklejałem swój telefon. Podkładałem pod torbę różne rzeczy, żeby uzyskać inny kąt. To była całkiem niezła zabawa!
Wśród milionów fanów z całego świata znalazł się jeden, którego w życiu by się nie spodziewał - Celine Dion. Gwiazda była pod takim wrażeniem jego dzieła, że postanowiła odezwać się do niego (również za pośrednictwem wideo zamieszczonego w sieci). Dion zaproponowała, by następny przymusowy pobyt w Las Vegas wykorzystał na obejrzenie jej koncertu. Bilety da mu wtedy w prezencie. Nieoczekiwany, ale dość przyjemny zwrot akcji, prawda?
źródło + video: http://www.plotek.pl/plot...Celine.html#Cuk |
Podpis użytkownika:
|
|
|
|
olubin Bywalec

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2014 09:35
|

|
|
Niesamowite! Świetny teledysk i jeszcze lepsza odpowiedź Celine - nie każda gwiazda ma takie podejście do tego co robią z jej piosenkami, szczególnie jeśli p. Dunn udawał, że 'śpiewa' tą piosenkę co wyglądało dość komicznie w jego wykonaniu. |
Podpis użytkownika: |
|
|
|
sulejowek03 Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2016 15:27
|

|
|
Bardzo podobało mi się wykonanie tej piosenki, myślę że jak na osobę która nie zajmuje się śpiewaniem wyszło bardzo dobrze. Piosenkarka na pewno musiała być bardzo zaskoczona cały wydarzeniem. |
|
|
|
lubinka Bywalec

|
Wysłany: Pon Cze 13, 2016 10:37
|

|
|
Muzyka na telefonie to zbawienie na lotnisku. W szczególności gdy czeka się na samolot dłużej niż godzinę. |
|
|
|
Felcia12 Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Pią Gru 30, 2016 12:30
|

|
|
lubinka napisał/a: | Muzyka na telefonie to zbawienie na lotnisku. W szczególności gdy czeka się na samolot dłużej niż godzinę. |
Dokładnie. Wystarczą dobre słuchawki i można czekać. |
|
|
|
hektorka Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2017 09:44
|

|
|
U mnie jeszcze dobra ksiażka |
|
|
|
marylkapy Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2017 16:39
|

|
|
U mnie zdecydowanie książka. |
|
|
|
sklepdzieciecy2 Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 10:54
|

|
|
Widziałam to wideo.... To jest to ! |
|
|
|
otylkawu Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2017 20:39
|

|
|
Dobra książka zdecydowanie, zawsze jestem przygotowana, gdyby był opóźniony lub odwołany lot. |
|
|
|
glamko Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Sro Sie 12, 2020 08:25
|

|
|
Myślę, że w takiej sytuacji warto mieć przy sobie książkę, ja w torebce zawsze ze sobą jakąś zabieram. Ostatnio koleżanka dała mi romans http://www.wydawnictwofil...VVHVz3L9M_VBzOI jest to mega ciekawa książka o miłości. Jest to literatura obyczajowa, która mega wciąga i zarazem zaskakuje, myślę, że jak po nią sięgniecie, to nie pożałujecie. |
|
|
|
Marek1989 Nowy(a) na forum

|
Wysłany: Wto Sie 18, 2020 12:07
|

|
|
Świetny kawałek |