SERDECZNIE ZAPRASZAM
Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
Stały bywalec

Niedziela - o 13:00 na stadionie w Ścinawie dziewczyny podejmie wice lider tabeli ( nazwy zespołu nie pamiętam
)
SERDECZNIE ZAPRASZAM
SERDECZNIE ZAPRASZAM
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Administrator

Maniak

Maniak

Stały bywalec

W naszej drużynie jest nawet reprezentantka Polski kiedyś na meczu zagłębia była prezentacje dziewczyn
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

mam w szkole taką jedną "piłkarkę" ...
akurat Kury nie widziałem w akcji ale za to polecam po meczową
...
Wymiane koszulek
(oczywiście żartuje
)
Narazie nic nie wiem
akurat Kury nie widziałem w akcji ale za to polecam po meczową
...
Wymiane koszulek
(oczywiście żartuje
Narazie nic nie wiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nowy(a) na forum

Jestem zawodnikiem w grającym w jednej z drużyn biorących udział w corocznej Halowej Lidze Piłki Nożnej w Lubinie.
W tym roku wystartował w niej zespół Luks Ziemia Lubińska i miałem przyjemność grać z nimi dwa mecze
Panowie, wy się tutaj śmiejecie, ale jedyną rzeczą, która brakuje dziewczynom to tylko brak odwagi do gry fuul contact.Bardzo dobre technicznie, taktycznie i pomimo nienajlepszych wyników, z niesamowitą werwą do walki...
Zbierzcie sobie jakiś chłopaków z podwórka i zagrajcie z nimi mecz, a gwarantuje że po kilku minutach dojdziecie do wniosku,że trzeba iść na całość bo one nie są taki łatwe do ogrania.......pozdrawiam kaśkę!!!
W tym roku wystartował w niej zespół Luks Ziemia Lubińska i miałem przyjemność grać z nimi dwa mecze
Panowie, wy się tutaj śmiejecie, ale jedyną rzeczą, która brakuje dziewczynom to tylko brak odwagi do gry fuul contact.Bardzo dobre technicznie, taktycznie i pomimo nienajlepszych wyników, z niesamowitą werwą do walki...
Zbierzcie sobie jakiś chłopaków z podwórka i zagrajcie z nimi mecz, a gwarantuje że po kilku minutach dojdziecie do wniosku,że trzeba iść na całość bo one nie są taki łatwe do ogrania.......pozdrawiam kaśkę!!!
...The world's leading dance event...
snoze, hehe ja tez znam kilka dziewczyn, ktore lubia pilke i graja w nia od czasu do czasu, faktycznie nie sa najgosze w tym sporcie.
Stały bywalec

Ostatnio w TVL był reportaż o dziewczynach, zajęły 1-sze m-ce w dolnośląskiej lidze kobiet czy jakoś tak.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość