Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Witam,
W związku ze zbliżającą się rocznicą katastrofy smoleńskiej czyli 10.04.2011, chcę zorganizować wyjazd na jej obchody.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt w celu wspólnej podróży.
W tej chwili planuję jechać tam samochodem, w pełnej obsadzie, tj. 5 osób ze mną. Jeżeli uda się uzbierać pełen autobus, będzie można go wynająć i taniej razem podróżować.

Wszyscy którzy są zainteresowani podróżą proszę o kontakt przez pocztę 4rek25((małpa))gmail.com, dzień i godzina wyjazdu do uzgodnienia, osobiście będę jechał 08.04.2011, natomiast jeżeli uda się zorganizować dużą grupę, to można wyjechać w nocy z 09.04.2011 na 10.04.2011. Poniżej link do akcji noclegowej:

http://akcjanocleg.nowyekran.pl/post/6222,akcja-nocleg-warszawa-10-kwietnia-2011-ob-ciachowa-pomoc
---
Pozdrawiam
Arek

MODLITWA ŚW. TOMASZA
  Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek.
Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale Ty, Panie, wiesz, ze chciałbym zachować do końca paru przyjaciół.
Wyzwól mój umysł od niekończącego brnięcia w szczegóły i daj mi skrzydeł, bym w lot przechodził do rzeczy.
Użycz mi chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić. Zachowaj mnie dla ludzi, choć z niektórymi z nich doprawdy trudno wytrzymać.

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM