Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran
Czyszczenie aparatu

Post autor: JasioJasio »

Ktoś ma namiary na godnego zaufania czyszczyciela apratów cyfrowych, który też potrafi to i owo w nim naprawić? Puszka nieco zasyfiała a i obiektyw się nieco rozkręcił.

Tylko poważne propozycje :)
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Aparat będziesz mógł wyczyścić i naprawić na ul. Srebrnej 21, w pobliżu pętli autobusowej na Ustroniu.

http://www.aparaty.tradycyjne.net/serwis_foto.php?s=27
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

jakos nie mam zaufania co do srebrnej ( raz tam bylem )
Kontakt:
Awatar użytkownika

mancini, Ty jako Naczelny Fotograf ;-) na tym forum nie powinieneś zniechęcać Jasia. Swego czasu byłem na Srebrnej i jestem zadowolony z wykonanej usługi. Widać, mamy różne doświadczenia. Zapewne są może i inni serwisanci aparatów cyfrowych poza Lubinem, ale musisz zrozumieć, że JasioJasio, jako dobrze sytuowany przedstawiciel branży górniczej, nie będzie przemierzał dziesiątki kilometrów ze swoim aparatem do naprawy. On go po prostu wypieprzy na śmietnik i kupi sobie nowy... :-)
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Bardzo to pochlebna opinia jednak niestety nieprawdziwa. Dobrze sytuowany? Na chleb mi wystarcza ale to mancini ma zdecydowanie lepszą puszkę i szklarnię niż ja :)
I jeszcze, nie wyrzucam aparatów :)
No i dzięki za namiary, zaryzykuję chyba.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: perykles »

Dobre;) Chociaż wygodniej, by było zostać radnym, zakręcić w głowie pierwszej lepszej pani redaktor i mieć aparat za darmo;) Najlepiej jeszcze mężatce, wtedy zaoszczędzi się dodatkowych kosztów na ewentualnym ślubie i weselu.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Radnym zostawać? Tytłać się w gierkach i pyskókach? Dziękuję bardzo ale nie skorzystam. Tak z ciekawości, która to Pani Redaktor rozdaje aparaty?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: obserwator »

stare ale poczciwe Eos 5D mi tam na tej srebnej naprawili, kompakciki cyfrowe po nurkowaniu w bardzo słonej wodzie także.
:)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: perykles »

Wszak to wszystko tylko pod publikę, plebs żąda igrzysk, więc oni mu je dają, zrozumiał to już kiedyś Lepper a teraz Palikot, zrozumiało też parę kolesi na naszym podwórku. Jak to mówią: "Kto się czubi, ten się lubi". A patrząc co się u nas dzieje ( na kandydujących szczypiornistów, nauczycieli, muzyków, sztygarów, lekarzy, malarzy, trenerów i innych obeznanych w ustawie o samorządach) radnym może zostać każdy;) A potem w centrum miasta straszy dziura, drogi są robione tak, że trzeba je poprawiać itd., itp.

Z tym aparatem to taka aluzja była;)
Kontakt:
Awatar użytkownika

JasioJasio, może byś się pochwalił, jakie masz doświadczenia z naprawą swego aparatu ? Może to innych zachęcić, lub zniechęcić do korzystania z tego serwisu. Napisz prawdę.
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Prawdę mówiąc to fatalne, do dzisiaj nie chciało mi się pójść ... :)
Kontakt:
Awatar użytkownika

Tak , jak przypuszczałem. Wyrzuć ten aparat na śmietnik i kup sobie nowy. :-)
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Dzisiaj się wreszcie wybiorę. No najdalej jutro :)
NEVIL, aparatów się nie wyrzuca! Tym bardziej jeśli Najlepsza z Żon na wspominki o nowym sprzęcie groźnie marszczy brew ...
Kontakt:
Awatar użytkownika

JasioJasio, Twoja ostatnia wypowiedź w zestawieniu z poprzednimi, powinna się znależć w dziale HUMOR na tym portalu :wesoly:

Cytat : ,, Puszka nieco zasyfiała a i obiektyw się nieco rozkręcił." . Jasio, jak Ty w ten sam sposób jak z aparatem, postępujesz ze swoją żoną, to ja się dziwię, że ona jeszcze z Tobą siedzi. Aparat, jak piszesz, masz niesprawny od lutego ( a może 2 ,,aparaty" ;-) masz niesprawne ) i nic nie robisz, aby doszło do naprawy.To już minęło 5 m-cy. Żona pewnie by chciała, abyś jej zrobił parę fotek na golasa, żeby mogła sobie powspominać w wieku 70 lat, jaka to ona była kiedyś piękna i młoda, a tutaj NIC. Nie ma czym ! Wstyd JasioJasio!! Popraw się koniecznie... :-)
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

NEVIL pisze:JasioJasio, Twoja ostatnia wypowiedź w zestawieniu z poprzednimi, powinna się znależć w dziale HUMOR na tym portalu :wesoly:
Natomiast Twoja winna znaleźć się w dziale PRZESADZIŁEM, a przy odrobinie złego humoru można by ją uznać za zwyczajne wpierdalanie się w cudze sprawy.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM