Tylko poważne propozycje
Ktoś ma namiary na godnego zaufania czyszczyciela apratów cyfrowych, który też potrafi to i owo w nim naprawić? Puszka nieco zasyfiała a i obiektyw się nieco rozkręcił.
Tylko poważne propozycje
Tylko poważne propozycje
Aparat będziesz mógł wyczyścić i naprawić na ul. Srebrnej 21, w pobliżu pętli autobusowej na Ustroniu.
http://www.aparaty.tradycyjne.net/serwis_foto.php?s=27
http://www.aparaty.tradycyjne.net/serwis_foto.php?s=27

Bywalec

jakos nie mam zaufania co do srebrnej ( raz tam bylem )
mancini, Ty jako Naczelny Fotograf
na tym forum nie powinieneś zniechęcać Jasia. Swego czasu byłem na Srebrnej i jestem zadowolony z wykonanej usługi. Widać, mamy różne doświadczenia. Zapewne są może i inni serwisanci aparatów cyfrowych poza Lubinem, ale musisz zrozumieć, że JasioJasio, jako dobrze sytuowany przedstawiciel branży górniczej, nie będzie przemierzał dziesiątki kilometrów ze swoim aparatem do naprawy. On go po prostu wypieprzy na śmietnik i kupi sobie nowy... 

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Wszak to wszystko tylko pod publikę, plebs żąda igrzysk, więc oni mu je dają, zrozumiał to już kiedyś Lepper a teraz Palikot, zrozumiało też parę kolesi na naszym podwórku. Jak to mówią: "Kto się czubi, ten się lubi". A patrząc co się u nas dzieje ( na kandydujących szczypiornistów, nauczycieli, muzyków, sztygarów, lekarzy, malarzy, trenerów i innych obeznanych w ustawie o samorządach) radnym może zostać każdy;) A potem w centrum miasta straszy dziura, drogi są robione tak, że trzeba je poprawiać itd., itp.
Z tym aparatem to taka aluzja była;)
Z tym aparatem to taka aluzja była;)
JasioJasio, Twoja ostatnia wypowiedź w zestawieniu z poprzednimi, powinna się znależć w dziale HUMOR na tym portalu 
Cytat : ,, Puszka nieco zasyfiała a i obiektyw się nieco rozkręcił." . Jasio, jak Ty w ten sam sposób jak z aparatem, postępujesz ze swoją żoną, to ja się dziwię, że ona jeszcze z Tobą siedzi. Aparat, jak piszesz, masz niesprawny od lutego ( a może 2 ,,aparaty"
masz niesprawne ) i nic nie robisz, aby doszło do naprawy.To już minęło 5 m-cy. Żona pewnie by chciała, abyś jej zrobił parę fotek na golasa, żeby mogła sobie powspominać w wieku 70 lat, jaka to ona była kiedyś piękna i młoda, a tutaj NIC. Nie ma czym ! Wstyd JasioJasio!! Popraw się koniecznie... 
Cytat : ,, Puszka nieco zasyfiała a i obiektyw się nieco rozkręcił." . Jasio, jak Ty w ten sam sposób jak z aparatem, postępujesz ze swoją żoną, to ja się dziwię, że ona jeszcze z Tobą siedzi. Aparat, jak piszesz, masz niesprawny od lutego ( a może 2 ,,aparaty"

Informacje
0 użytkowników » 1 gość