Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Pogrzeb Papieża

Post autor: Alien »

Słyszałem że jutru przy w zgórzu zamkowym ma odbyć się transmisja pogrzebu na telebimie ...czy to prawda ...wie może ktoś cos na ten temat?
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

coś słyszałem na ten temat, ale dokladnie nie wiem.. musisz wejsc na strone lubina i poczytac :P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nie pisze nic o tym:(
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

to pewnie będa gadać na TVL :P
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

jednak zostane w domciu... myślę że w rodzinnej atmoswerze lepiej to przeżyć... bo co niektórzy to przychodzą jak na festyn ... :|
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

Ja też zostaje w domu...ale jesli cos takeigo zorganizuja to pewnie przyjdzie tam niemało ludzi...ale jednak według mnie lepiej przeżyc to samemu :/:/
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Podzielam Twoje zdanie... :) w spokoju ... z rodziną... a nie z chołota... :| myślę że nie powinno coś takiego odbywać się publicznie trochę bez sensu... :|
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM