Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
BEZPŁATNE

Post autor: chellsee »

Witam,
zajmuję się bezpłatnym doradztwem finansowym w zakresie kredytów gotówkowych, konsolidacyjnych, hipotecznych, dla firm, itp. Dlaczego pisze na forum? A to dlatego, że działam na tym terenie ;). Ze zrozumiałych względów ludzie wolą iść bezpośrednio do banku aniżeli skorzystać z usług pośrednika. Pośrednicy często ukrywają koszty swoich usług albo nie do końca informują swoich klientów o wysokości swojego "wynagrodzenia". Często od razu podsuwają klientom do podpisania wniosek i zgodę na weryfikację nie informując przy tym, że każde zapytanie jest widoczne w bik a im więcej zapytań tym mniejsza zdolność kredytowa (mniejszy tzw scoring) i to może negatywnie wpłynąć na ostateczną decyzję analityka. Ja działam w ten sposób, że zanim dojdzie do podpisania jakiegokolwiek wniosku analizuję całą sytuację finansową klienta i przygotowuję ofertę. Jeśli klient chce skonsolidować kredyty to najpierw sprawdzam na podstawie umów tychże kredytów na jakich warunkach zostały udzielone i czy opłaca się je spłacać (jeśli kredyt jest wzięty na dobrych warunkach niekoniecznie konsolidacja będzie korzystna)Doradztwo jest całkowicie bezpłatne. Zapraszam do zadawania pytań :)
chellsee

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM