Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Cześć,
Szukam chłopaka w wieku 25-35 lat, chętnie z dużym samochodem (8os), który mógłby w pewien zimowy, styczniowy weekend "popracować" dla przyszłej Panny Młodej i jej przyjaciółek na wieczorze panieńskim... Nie chodzi mi o tańce wygibańce i żadne streaptisy. Chętny będzie miał za zadanie ładnie prezentować się w czarnych spodniach na kant i z gołym torsem, ładnie uśmiechać się do przyszłej Panny Młodej i jej kompanek, serwować napoje i przystawki... Być może pomasować zmęczony karczek najważniejszej osoby na przyjęciu.
Gentelman mógły posiadać wspomniany już wyżej samochód, aby zawieźć i przywieść uczestniczki imprezy do i z Karpacza...
ZAPRASZAM CHĘTNYCH!

PS. Tak miałby być ubrany nasz "kelner" :)))
Obrazek Obrazek
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

A z głową u Ciebie wszystko w porządku ? Czy przyszły pan młody jest zaznajomiony z Twoimi ekstrawagancjami ?
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: misiaiviki »

Wypraszam sobie wszelkie domysły co do porządku w mojej głowie... Moja głowa- moja sprawa, a Ty chyba nie wiesz na czym polega wieczór panieński (kawalerski chyba też). Co niby przyszły Pan Młody ma do wieczoru panieńskiego swojej wybranki? Qrczę, żebym szukała jakiejś męskiej dzi*ki, czy czegoś w tym rodzaju, kto miałby "zdeprawować" Młodą- może bym Cię zrozumiała... W tej sytuacji- przykro mi- nie rozumiem.
A tak na marginesie- nie masz nic ciekawego, żeby wnieść do tego wątku, to wcale nie musisz tu zaglądać!
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM