Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Nowy(a) na forum

Nie wszyscy jeszcze wiedzą że nad Bałtyk można śmignąć trasą S-3, omijamy te cholerne Pyrzyce. Za Gorzowem w Renicach skręcamy na Myślibórz, następnie do miejscowości Rów i póżniej miejscowość Banie, następnie kierunek Pyrzyce aby za miejscowością Parnica wskoczyć na S-3 (do 8 ton), jedziemy do samego Szczecina i wyjeżdżamy na A6 w rejonie osiedla Klucz (zresztą tak samo nazywa się węzeł) i do koąca...aby spowrotem wjechać na S3 w kierunku Kamienia... Żeby ominąć Miękowo i Parłówko - przerąbane w łyk end w ciągu dnia można zjechać na wysokości Goleniowa na Stępnice i na Recław/Wolin do Międzywodzia a później już wzdłuż Bałtyku gdzie się chce... Szerokości...
Ostatnio zmieniony 17 sie 2010, 10:21 przez enbloc, łącznie zmieniany 2 razy.
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

surgeon pisze:PyRZyce....
racja...
W/w trasę pokonałem swoim bolidem w czasie 6.5 godz - nad morze, w tym 4 postoje w sumie ok 1 godz. 30 km odcinek S3 przejechałem w czasie 15 min, z dojazdem do S3 od krzyżówki w Renicach do zjazdu na A6 w Szczecinie zajęło 1 godz. Jazda w godzinach 4:00 - 10:30. Droga powrotna: czasy podobne z tym że jazda w godzinach 11:00 - 17:30.
W przyszłym roku (2011) jest opcja otwarcia trasy od Gorzowa
enbloc,
cytat :Nie wszyscy jeszcze wiedzą że nad Bałtyk można śmignąć trasą S-3, omijamy te cholerne Pyrzyce.
===================================================
To zależy , gdzie kto chce jechać nad Bałtyk. Do końca tego miesiąca można skorzystać z usług PKS-u i dojechać do Świnoujścia lub Międzyzdrojów, nie korzystając z własnego środka transportu.
===========================================
A tak przy okazji : Surgeon wytknął Ci tam te PyRZyce, a ja Ci jeszcze jeden ,,kwiatek" pokażę - ,,..aby spowrotem wjechać na S3 ". Piszemy z powrotem, a nie spowrotem. Obyś swój samochód potrafił prowadzić lepiej, jak piszesz...
cytat :Nie wszyscy jeszcze wiedzą że nad Bałtyk można śmignąć trasą S-3, omijamy te cholerne Pyrzyce.
===================================================
To zależy , gdzie kto chce jechać nad Bałtyk. Do końca tego miesiąca można skorzystać z usług PKS-u i dojechać do Świnoujścia lub Międzyzdrojów, nie korzystając z własnego środka transportu.
===========================================
A tak przy okazji : Surgeon wytknął Ci tam te PyRZyce, a ja Ci jeszcze jeden ,,kwiatek" pokażę - ,,..aby spowrotem wjechać na S3 ". Piszemy z powrotem, a nie spowrotem. Obyś swój samochód potrafił prowadzić lepiej, jak piszesz...

Nowy(a) na forum

[/quote]
Wiadomo o co chodzi... to jest porada a nie dyktando. A o mój samochód i jego prowadzenie nie martw się.
Wiadomo o co chodzi... to jest porada a nie dyktando. A o mój samochód i jego prowadzenie nie martw się.
Informacje
Google [Bot] » 1 gość