Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Nowy(a) na forum

Dobry filmilk. Masz rację. Tak się chyba dzieje w całej Polsce. Głosując na kogoś, lub jakąś partię, wybieramy mniejsze zło. Niestety to jest Polska, a oni mają gdzieś dobro obywateli i martwią się jedynie o siebie - żeby ze stołka nie spaść.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
A teraz ja proponuję taki oto filmik, oddający całkowicie sytuację w naszym kraju i nie tylko 
http://www.youtube.com/watch?v=U6r5bm5xVE0
http://www.youtube.com/watch?v=U6r5bm5xVE0
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
pesymista, gdybyś miał trochę oleju we łbie ( a go nie masz), to byś nie zamieszczał linku do prowokacji z Kasią Majka. Powinieneś wcześniej zobaczyć co, i o czym na tym forum piszą. Twój link, to musztarda po obiedzie, gdyż znamy ten temat z tej strony( Polityka miasta; Referendum o odwołanie prezydenta;Obserwator;27.10.2009;godz 22:37) i było to o wiele wcześniej, jak Ty usiłowałeś ,,zabłysnąć"... Seba, oczywiście, też przytępiały... 

Nowy(a) na forum

NEVIL ,ten link o ciemnej stronie partii jest na dziewiątej stronie i nie każdy o tym wie ,a na głównej stronie każdy może sobie obejrzeć ,a ty to jakieś problemy ze sobą masz człowieku idz do psychiatry ,albo lepiej do weterynarza on ci chyba najlepiej powinien pomóc,zamieszczasz jakieś piepsz....e zdjęcia o bocianach i na siłę próbujesz tym zainteresować innych ,zoofil jesteś ,połowę postów to bociany ,a i jeszcze jedno ci wychodzi WYŚMIEWANIE IOBRAŻANIE INNYCH,przejrzałem twoje posty i niestety tak jest ,jak ci coś nie pasuje to lepiej nie pisz nic jak masz coś głupiego napisać
[/b]
[/b]
Nowy(a) na forum

Przede wszystkim trzeba zacząć od tego, że temat o FDM nie powinien się znaleźć w dziale ,,Polityka miasta" , gdyż nie miasto jest inwestorem Twego osiedla i z polityką miasta nie ma to nic wspólnego. To tak, jakbym ja temat ,,Bociany w Bornheim" wstawił do ,,Polityki miasta". Gdy już jesteśmy przy bocianach, to są one nieodłącznym elementem polskiego krajobrazu i jeżeli Ci ten temat nie przypadł do gustu,to nie zaglądaj doń, albo załóż sobie wątek o wróblach, których też u nas nie brakuje.
pesymista, Twoją domeną jest wrzucanie na to forum ,,odgrzewanych kotletów". Gdyby każdy postępował tak jak Ty, to powstałoby wiele dublujących się tematów i wątków. Zanim zaczniesz pisać, zerknij łaskawie co inni napisali w temacie przed Tobą.
pesymista, Twoją domeną jest wrzucanie na to forum ,,odgrzewanych kotletów". Gdyby każdy postępował tak jak Ty, to powstałoby wiele dublujących się tematów i wątków. Zanim zaczniesz pisać, zerknij łaskawie co inni napisali w temacie przed Tobą.

Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Spodziewałem się, że ktoś mi zarzuci, dlaczego prezentuję gniazda z Niemiec, a nie z Polski. Przyczyna jest tylko jedna. Niemiecki portal za pomocą kamer relacjonuje życie bocianów w 3 gniazdach, gdy u nas np w Chybach, Przygodzicach , czy Ustroniu pokazywane jest tylko 1 gniazdo. Dlatego zdecydowałem się na Bornheim. A bociany z za zachodniej granicy niczym się nie różnią od tych, gniazdujących w Polsce. 

Stały bywalec

I tak oto Drygas-Majka zamieniła się w niemieckiego bociana...
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 20:57 przez surgeon, łącznie zmieniany 1 raz.
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość