Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Początkujący

Bywalec

Stały bywalec

Weteran

Najlepsza i tak jest "Galeria Dziura" w rynku, jest rewelacyjna, odlotowa i jej byt jest niezagrożony.
Wystrój czad. Mucha nie siada.
Możesz przeskoczyć płotek, rozgościć się z piwem i kiełbasą (wyborczą) w dłoniach, cieszyć się piękną pogodą i nikt ci nie podskoczy.
Wystrój czad. Mucha nie siada.
Możesz przeskoczyć płotek, rozgościć się z piwem i kiełbasą (wyborczą) w dłoniach, cieszyć się piękną pogodą i nikt ci nie podskoczy.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Bywalec

Weteran

A mi przez tą Arenę jakoś jeszcze bardziej Dziura w rynku zionie pustką.
Galeria jak w dużym mieście - a rynek to Ścinawa ma ładniejszy.
Galeria jak w dużym mieście - a rynek to Ścinawa ma ładniejszy.
Bywalec

Ano co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz:-D
I wybory tyż nic nie zmienią.
Dziś z fryzjerką gadaliśmy sobie- no o czymś trzeba, jak siedzisz pod nożem i nożyczkami, nie- że możnamy w dziurze, tzn. na miejscu dziury strzelić jakiś park z placem zabaw połączony.
No ale to był offtop, a nie chcialbym sam siebie banować:-)
To co, jakie wrażenia z Galeryji lud ma?
I wybory tyż nic nie zmienią.
Dziś z fryzjerką gadaliśmy sobie- no o czymś trzeba, jak siedzisz pod nożem i nożyczkami, nie- że możnamy w dziurze, tzn. na miejscu dziury strzelić jakiś park z placem zabaw połączony.
No ale to był offtop, a nie chcialbym sam siebie banować:-)
To co, jakie wrażenia z Galeryji lud ma?
Weteran

Męcząca jest ta nagonka. To źle, to niedobrze, to niewykończone. Tak jakby zawsze wszyscy kończyli o czasie. Przynajmniej nikomu gnój na głowę nie spadł...
A w niedzielę pojechałem do Galerii Piastów, bo u nas się przejść nie dało.
pees
Przeraża mnie to podniecenie. To tylko kilkanaście sklepów ze szmatami, kino i kilka fast foodów w jednym miejscu. Jakby nie patrzeć, doskonałe miejsce na spędzenie majówki ^^
A w niedzielę pojechałem do Galerii Piastów, bo u nas się przejść nie dało.
pees
Przeraża mnie to podniecenie. To tylko kilkanaście sklepów ze szmatami, kino i kilka fast foodów w jednym miejscu. Jakby nie patrzeć, doskonałe miejsce na spędzenie majówki ^^
Bywalec

Weteran

Saracen, za bardzo się chyba przejmujesz tą dyskusją,
wyluzuj chłopie i będzie dobrze.
Dale dobrze to ująłeś, kilkanaśnie szmacianych sklepów i wielkie podniecenie
ale mnie to urządza - przynajmniej kobiety w mojej rodzinie będą mniej narzekać na brak ciuchowych sklepów w Lubinie.
Kobieta w sklepie z ciuchami jest jak rekin w oceanie.
A czy w tej Arenie jest jakieś fajne miejsce na odpalenie browca ze znajomymi? (Ja jeszcze nie byłem, czasu brak.)
wyluzuj chłopie i będzie dobrze.
Dale dobrze to ująłeś, kilkanaśnie szmacianych sklepów i wielkie podniecenie
ale mnie to urządza - przynajmniej kobiety w mojej rodzinie będą mniej narzekać na brak ciuchowych sklepów w Lubinie.
Kobieta w sklepie z ciuchami jest jak rekin w oceanie.
A czy w tej Arenie jest jakieś fajne miejsce na odpalenie browca ze znajomymi? (Ja jeszcze nie byłem, czasu brak.)
Bywalec

Stary, po prostu jak widzę w jaką stronę ta dyskusja skręca, to mnie to po prostu zaczyna zwisać. I tyle.
Szkoda mojego czasu, jeśli tak to wygląda.
Tak przy okazji. W czasie budowy dużo było pokazywanych zdjęć z zewnątrz.
Tym razem zdjęcia z budowy od wewnątrz. Ciekawe, czy poznacie, co było kiedyś, a co jest dziś?
Zdjęcia tutaj
Szkoda mojego czasu, jeśli tak to wygląda.
Tak przy okazji. W czasie budowy dużo było pokazywanych zdjęć z zewnątrz.
Tym razem zdjęcia z budowy od wewnątrz. Ciekawe, czy poznacie, co było kiedyś, a co jest dziś?
Zdjęcia tutaj
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Bywalec

Dale miał rację pisząc wyżej...
Ludzie, tylko czekać na relacje z wypraw... do kauflandu i fryzjera na żurawiej... czekamy... no nie Dale?
PS. Brakuje jeszcze rozprawek, epoletów i prac magisterkich na lokalnej uczelni na temat tego magicznego okrągłego miejsca.
Nikt pod przymusem tam nie chodzi.. Fajnie że jest, że można za jednym zamachem wiele sprawunków załatwić - ot co. i to wszystko
- i jeszcze coś wrzucić na ząb ewentualnie się kawy napić.
A tu jacie sracie...
Ludzie, tylko czekać na relacje z wypraw... do kauflandu i fryzjera na żurawiej... czekamy... no nie Dale?
PS. Brakuje jeszcze rozprawek, epoletów i prac magisterkich na lokalnej uczelni na temat tego magicznego okrągłego miejsca.
Nikt pod przymusem tam nie chodzi.. Fajnie że jest, że można za jednym zamachem wiele sprawunków załatwić - ot co. i to wszystko
A tu jacie sracie...
Informacje
0 użytkowników » 1 gość