Regulamin forum
Jeżeli chcesz coś kupić lub sprzedać - to forum jest dla ciebie.
Nowy(a) na forum

Odsprzedam wycieczke dla dwóch osób do Egipty. 14 dni w Pięknym Hotelu Magawish **** położonym nad samym morzem WYLOT 11-09-09r z Wrocławia (samolotem) Powrót 25-09-09r. All Inclusive, Opieka rezydenta, Ubezpieczenie KL+NNW+KR Gwarancja niezmienności ceny !!!!! Gratis wycieczka Rejs statkiem. Cena za osobę to tylko: 2340 zł Płatne dopiero pod koniec sierpnia. (Cena Promocyjna) Wszystkie formalnosci w biurze podróży - Poprostu mi nie pasuje wyjazd i dlatego muszę zrezygnować. Wiecej informacji pod numerem 606304331 lub Orestmen@poczta.onet.pl
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2009, 12:46 przez orestmen, łącznie zmieniany 1 raz.
Może napisz jeszcze dla zainteresowanych dokąd to dokładnie, wiem że podałeś nazwę hotelu ale nie wiadomo czy to Hurghada, Sharm el Sheikh czy może zupełnie gdzie indziej (: no i może jeszcze z jakiego biura jest wycieczka :>
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Nowy(a) na forum

Witam, miejscowość to oczywiście Hurghada, biuro znajduje się w muzie i nazywa się Habibi Travel. Narazie zapłaciłem tylko zaliczkę 1000 zł jest to koszt który na tą chwilę trzeba ponieść , reszte pieniędzy płaci się 2 tygodnie przed odlotem czyli koniec sierpnia.
Oczywiście koszty z tytułu zimiany danych w 100 % ponoszę ja.
.
Oczywiście koszty z tytułu zimiany danych w 100 % ponoszę ja.
.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość