Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Miejsce zabaw dla 3-latków

Post autor: lilly2171 »

Witam. moj synek nie chodzi do przedszkola, ale chcialabym zeby mial kontakt z rowiesnikami. Moze sa w lubinie jakies zajecia dla maluchow np z rytmiki, plastyczne itp. Jezyk zngielski narazie nie wchodzi w gre bo z polskim sa spore problemy:) Albo jakies ciekawe miejsca do zabawy, np takie baseny z kulkami itp. A ijeszcze jaki jest koszt takich przyjemnosci?? Pozdrawiam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Włóczykij »

Z tego co wiem to na Parkowej, naprzeciwko dopalaczy.com jest właśnie takie urocze miejsce - basen z kulkami. Ale nie orientuje się w cenach - sam jestem na to za stary, a do dzieci mi jeszcze nie spieszno :P
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Dzięki za wiadomość, a może ktoś tam był ze swoją pociechą.Jesli tak to jakie macie wrażenia ? :usmiech:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kryk »

Miejsce jest całkiem przyjemne, dzieciakom oczywiście się podoba. A rodzice - wiadomo, jedni są zachwyceni, a inni narzekają.
Więcej info i różnych opinii przeczytasz na forum lubińskim Gazety Wyborczej (http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=228&w=89187762)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

O super info. No to musimy się tam wybrać. A jeszcze mam prosbe do pierwszej czesci mojego zapytania, czyli o jakies zajecia dla maluchow. Są u nas w mieście jakies??
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM