Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
zwierzątka

Post autor: nicka27 »

witam. wziełam pieska ze schroniska i chciałabym kupic rzeczy które są mu potrzebne tzn.smycz,obroże,legowisko,karme,smakołyki itp. Mam pytanie,w którym sklepie zoologicznym na terenie Lubina znajde to wszystko w rozsądnych cenach i o dobrej jakości?
napiszcie
NIcka
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak
Re: zwierzątka

Post autor: vendro »

nicka27 pisze:witam. wziełam pieska ze schroniska i chciałabym kupic rzeczy które są mu potrzebne tzn.smycz,obroże,legowisko,karme,smakołyki itp. Mam pytanie,w którym sklepie zoologicznym na terenie Lubina znajde to wszystko w rozsądnych cenach i o dobrej jakości?
napiszcie
Smycz możesz na luzie kupić w supermarkecie (podobnie karmę i smakołyki), będzie taniej ale nie wybieraj produktu z najniższej półki, bo przy mocniejszym szarpnięciu psa będziesz musiała go ganiać ;) Resztę rzeczy możesz kupić w np. amazonce, czy którymś z Tukanów. Tylko te sklepy zoologiczne kojarzę.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Włóczykij »

A jakiej rasy to piesek?
Bo jeśli coś większego niż popularne ostatnio chomiki zwane ciułałami czy innymi ratlerkami :P to mimo wszystko polecam jakiś sklep internetowy - wtedy wychodzi po prostu taniej. U mnie w rodzince jest piękny dog de bordeaux, który w wieku szczenięcym przestał jeść, a zaczął wpieprzać. Wtedy też kupowanie karmy w zwykłych sklepach stało się bardzo kosztowne.

W sklepie internetowym zaś ceny niższe, dowóz gratis, a przy spóźnieniu można nawet rabat capnąć ;)

BTW mam pytanie do Dale Cooper'a :)
Na wszystko odpowiadasz 'www.allegro.pl' :P?
Pytanie było o miejsce w Lubinie :P
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM