Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący
Konkurs Diaporama 2007

Post autor: Hayal »

"Diaporama to konkurs polegający na przygotowaniu pokazu slajdów z wykorzystaniem zrobionych samodzielnie zdjęć połączonych ze sobą formą bądź tematem, urozmaiconych motywem muzycznym lub komentarzem."

jeden z wyróżnionych pokazów do obejrzenia i więcej informacji na ten temat pod linkiem: http://www.elubin.pl/index.php/content/view/1376/118/

p.s. taka moja opinia - załączona na stronie elubin.pl prezentacja z Diaporamy jest naprawdę świetna ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Soprano »

No w tym wypadku serwis elubin to sie specjalnie nie wykazal. Informacje o zwyciezcach zostaly podane nie rzetelnie. W kategorii szkoly gimnazjalne Kamil Martynowicz otrzymal nagrode, a nie wyroznienie. W kategorii szkoly ponadgimnazjalne nagrody otrzymali Katarzyna Rutkowska i Maslejak ze Znamirowskim, byla jeszcze chyba jedna nagroda, ale nie pamietam kto dostal. Pozostali w tej kategorii otrzymali wroznienia. Natomiast w kategorii studenci nie przyznano zadnej nagrody tylko wyroznienia. Dodam tylko, ze poziom prac uczniow szkol ponadgimnazjalnych, pomimo roznicy wieku znaczaco przerastal to co pokazali studenci.

pozdrawiam
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Hayal »

no nie wiem.... parę prac studentów było świetnych, bo miałam okazję widzieć ;)
A niektóre... faktycznie fuszerka... ale przez jury dwie 'fuszerki' wyróżnione... więc co by tu w tym temacie więcej pisać...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM