Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący
Wrocławskie ZOO

Post autor: Hayal »

ZOO we Wrocławiu szykuje kolejne atrakcje http://www.elubin.pl/index.php/content/view/1107/104/ <---- w tekście śliczne foteczki ;)

Muszę przyznać, że w ostatnich latach ZOO zmieniło się nie do poznania, na korzyść dla oglądających zwierzaki, jak i dla nich samych :)
Na początku obawiałam się, że po zmianie dyrektora będzie tylko gorzej, a tu takie miłe zaskoczenie :)

Choć i tak nie mogę wyzbyć się myśli, że zwolnienie Gucwińskich, którzy tyle lat poświęcili dla tego ZOO, było zagrywką polit. ...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

ZOO odwiedzam z dzieciarami regularnie od 4 lat, nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy. Normalnie jest, miło.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Hayal »

no jak nie widzisz? :) chyba za często tam bywasz :) różnica jest ogromna - same wybiegi dla tygrysów, niedźwiedzi, pomieszczenia dla ptaków, itp. - za Gucwińskich jeżeli dobrze pamiętam tego nie było :)

hmmm a skoro jesteś częstym bywalcem, to powiedz mi - jeżeli zachodziłeś na wybiegi dla wilków (czyli ten kawałek zarośnięty trawą...), to widziałeś kiedyś jakiegoś? :D bo ja nigdy i mam wątpliwości, czy one w ogóle tam są... ;]
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

ostatnio(w ciagu roku) faktycznie duzo sie pozmienialo. na lepsze.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Co do wilków się zgadzam - też nigdy żadnego nie widziałem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: SwistaQ »

Wilki są miałem szczęście raz je zobaczyć i też zaczynałem powątpiewać w ich byt na tym terenie :P No cóż wilki są takimi stworzonkami które nie lubią się pokazywać ludziom i są to też zwierzęta raczej nocne wiec nic dziwnego że ciężko je tam spotkać w dzień :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Zoo.

Post autor: ulencja34 »

Ja raczej nie jestem za trzymaniem zwierząt w niewoli, chociaż wiem, że takie placówki również bardzo pomagają niektórych zwierzętom przetrwać. Sama robię dla zwierzaków co mogę i lokalnie wysyłam karmę do pobliskiego schroniska. Ostatnio szukam dobrej karmy i czy ktoś może słyszał lub czytał coś o karmie https://www.maxandmrau.pl/product-pol-442? Jak popatrzyłam na skład, to jest wartościowy i dobrze zbilansowany, ale chciałabym poznać jeszcze opinię innych przed zakupem. :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: al_da »

NIe słyszal, bo za droga na kieszeń normalnych ludzi. Ale jak dajesz radę kupować zwierzakom w schronisku to kupuj dalej, to piękny gest.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ofelia203 »

rozwija sie cudownie i to afrykarium super ! polecam :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: klarenka »

a ja musze to afrykarium obejrzeć bo jak byłam ostatnio to je dopiero budowali
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Byłem, polecam. Naprawdę warto zobaczyć.
Zablokowany

Informacje

Marecki11  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM