Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Interesujące miejsca...

Post autor: Matts »

Kto zna i chciałby się pochwalić interesującymi miejscami w naszym powiecie? Mam na mysli ruiny pałaców(Chróstnik), bunkry(Raszówka), coś co warto zobaczyć, a nie kazdy wie o istnieniu danego obiektu.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: zankau »

ja znam :) nie byłam tam jeszcze, ale planuje wybrać się ze swoją grupą i porobić tam foty z ogniem, na tle ruin klasztoru w Nowogrodźcu :) podobno ciekawe i klimatyczne miejsce, dla ludzi, którzy lubią takie klimaty :)

-> Klasztor ;-)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

Słuchajcie, jest klub forumowiczów "Inicjatywa dla Lubina" >>> strona robocza http://www.lubin.albeo.eu docelowa http://www.inicjatywa.elubin.pl Działamy naprawdę w wielu dziedzinach, więc.... Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć do zrobienia takiego 'mini-przewodnika' naszego Forum po powiecie i najbliższych okolicach + jakieś wasze fajne fotki to zapraszam.

Są chętni do eksploracji i przygody??? super :) Wszystko co robimy z opracowaą udostępniamy innym internautom za darmo, z uznaniem autorstwa - na licencji Creative Commons. Jeśli macie jakieś pomysły i sugestie piszcie.

(co można możemy poomawiać tutaj, w tym poście).
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

czyli co nikt nie zna takich miejsc?
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Tu macie wszystko o zabytkach z naszych okolic:

http://www.glogow.pl/okolice/

Autor jest pasjonatem z Głogowa na prawdę rewelka. Znalazłem tam informacje o kilku miejscach o których nie miałem pojęcia.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

ta stronka nie działa edit: już działa i zabieram się do oglądania :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Witam Ponownie,

Chciałbym się przypomnieć z moim ogłoszeniem dot. jakiegoś mini przewodnika w ramach Inicjatywy.

Otóż sam w kolejny już weekend (4-5 z rzędu) eksploruję bliższe i dalsze okolice Lubina z cyfrówką w łapkach i szykuję materiał.... z opisami. Forma (miejsce) publikacji będzie jeszcze przedyskutowana w naszym gronie.

Kolegom i koleżankom, którzy być może nie zaglądają do działu Polityka Miasta przypominam o naszej Inicjatywie forumowiczów. Nasze realizacje idą wolniej niżbyśmy chcieli, nie tylko z uwagi na nawał pracy, ale m. innymi na brak chętnych do pomocy w graf. komp. Także zapraszam do współpracy, jeśli ktoś ma ochotę się wyżyć artystycznie.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM