Nowy(a) na forum

jestem ciekawa czy w ogóle muza puści ten film u siebie, bo jak na razie to wczoraj była premiera a tu ani widu ani słychu o simpsonach ;/ chciałabym obejrzeć ten film, mam nadzieję, że go puszczą... im szybciej tym lepiej ....
Nie, premiera jest dzisiaj, od 3 sierpnia i w innych miastach już go puszczają
Byłem dzisiaj w Muzie i nie ma listy filmów, na stronie ckmuza.pl jest lista, ale o filmie ni widu i ni słychu
Bardzo chciałbym się wybrać na ten film, niestety na razie nie mam możliwości zobaczenia... musiałbym chyba jechać do Wrocławia a bilet koszutuje...
Jak ktoś coś wie to proszę się wypowiadać
Mam nadzieję, że puszczą wersję z napisami. Nie zniosę polskich głosów podstawionych pod Homera lub Barta.
Pozdrawiam.
Jak ktoś coś wie to proszę się wypowiadać
Pozdrawiam.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Weteran

1. Bilet do Wrocławia to 6,44 w jedną stronę.
2. W Simpsonach jest dubbing niestety, widziałem zapowiedź.
2. W Simpsonach jest dubbing niestety, widziałem zapowiedź.
Początkujący

Weteran

Simpsons The Movie: 3-/6
Średni film, spodziewałem się czegoś lepszego. Nie warto iść do kina :]
Średni film, spodziewałem się czegoś lepszego. Nie warto iść do kina :]
Zawiodłem się.
Nie wiedziałem wcześniej czy to powiedzieć, ale teraz muszę: IMO Muza jest do bani. Dlaczego nie puściła Simpsonów? Jakiś Gang Dzikich Wieprzy i inne, ale Simpsonów ZERO. Musiałem jechać do Wrocławia. Może jak zbudują Galerię CUPRUM to będzie jakiś wybór

Film mi się bardzo podobał, szkoda tylko że u nas go nie wyświetlili
Nie wiedziałem wcześniej czy to powiedzieć, ale teraz muszę: IMO Muza jest do bani. Dlaczego nie puściła Simpsonów? Jakiś Gang Dzikich Wieprzy i inne, ale Simpsonów ZERO. Musiałem jechać do Wrocławia. Może jak zbudują Galerię CUPRUM to będzie jakiś wybór
Z tego co czytałem w internecie jest 100 kopii tego flilmu w Polsce z czego 80 to dubbing a 20 to napisy. Ja byłem we Wrocku na wersjach z napisami2. W Simpsonach jest dubbing niestety, widziałem zapowiedź.
Film mi się bardzo podobał, szkoda tylko że u nas go nie wyświetlili
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Weteran

Masz rację. Dopiero niedawno to doczytałem.Z tego co czytałem w internecie jest 100 kopii tego flilmu w Polsce z czego 80 to dubbing a 20 to napisy. Ja byłem we Wrocku na wersjach z napisami![]()
Nowy(a) na forum

Widzę, że nieciekawe opinie - mimo tego obejż
ę [ort!]
najwyżej też ponarzekam...
ę [ort!]
najwyżej też ponarzekam...
Ostatnio zmieniony 13 sie 2007, 21:44 przez webworker, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcesz się nauczyć języka? - angielski lubin - zapraszamy do Royal College!!
Informacje
0 użytkowników » 1 gość