Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
Nowy(a) na forum

Wyjazd kibiców na mecz pomiędzy Legią Warszawa a Zagłębiem Lubin odbędzie się w dniu 26.05.2007 r. Zbiórka fanów będzie odbywać się od godziny 08.00 na ulicy Hutniczej (od strony Biedronki) w Lubinie. Bilety są w cenie 15 zł, natomiast całkowity koszt wyjazdu wraz z biletem wynosi 35 zł. Zapisy i bilety w sklepie na bazarze "Defil". Prosi sie wszystkich o ubranie pomaraączowych koszulek klubowych.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, 12:55 przez grzegorzf, łącznie zmieniany 2 razy.
Nowy(a) na forum

Jechac kto moze...POdejrzewam ze z 800 maks:( daleko i Legia(za bardzi sie nie lubimy) dlatego w_
lasnie ze za soba nie przepadamy ja nie jade:/ ...PRZYBYWAC NA BLONIE!!
lasnie ze za soba nie przepadamy ja nie jade:/ ...PRZYBYWAC NA BLONIE!!
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 00:09 przez szocha1991, łącznie zmieniany 1 raz.
Weteran

Jechac kto moze...POdejrzewam ze z 800 maks:( daleko i Legia(za bardzi sie nie lubimy) dlatego w_
lasnie ze za soba nie przepadamy ja nie jade:/ ...PRZYBYWAC NA BLONIE!! ktoś to może przetłumaczyć na język polski? // tłumaczenie: // Niech jedzie ten kto może, podejrzewam ze pojedzie maksymalnie 800 osób z Lubina // Za daleko dla mnie i Legia z Zagłębiem się nie lubią, dlatego nie jadę // Chodźcie na tereny zielone
lasnie ze za soba nie przepadamy ja nie jade:/ ...PRZYBYWAC NA BLONIE!! ktoś to może przetłumaczyć na język polski? // tłumaczenie: // Niech jedzie ten kto może, podejrzewam ze pojedzie maksymalnie 800 osób z Lubina // Za daleko dla mnie i Legia z Zagłębiem się nie lubią, dlatego nie jadę // Chodźcie na tereny zielone
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Dale Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Szocha respekt az si
e zapisze do kapownika.
e zapisze do kapownika.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 12:12 przez *Vegitt*, łącznie zmieniany 1 raz.
Savoir Aimer! Endless Satisfaction!
Informacje
0 użytkowników » 1 gość