Regulamin forum
Muzyka w Lubinie - czyli co u nas słychać ?
Nowy(a) na forum

Zakaładam zespół r&b poszukuje ludzi którzy naprawdę kochaja muzykę . Poszukuję pianistki/ty, , gitarzystki/ty, basisty/ki, perkusisty/ki . Jestem wokalistką.
Weteran

jakis selecta Ci nie potrzebny? i zamiast pianisty, bardziej klawiszowca, bo pianina na koncert nie wezmiesz ^^
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

Weteran

glupio mi Cie tak ciagle poprawiac, ale wciaz mylisz pojecia. na keybordach dzieci ucza sie grac "wlaz kotek na plotek". co innego syntezator, skomplikowane urzadzenie o praktycznie nieskonczonych mozliwosciach... poza tym znalezienie muzykow, przez ogloszenie na forum Lubina jest bardzo malo prawdopodobne. do tego szukasz ludzi do R'n'B, wbrew pozorom, ich umiejetnosci musza stac na bardzo wysokim poziomie...
mimo wszystko, powodzenia zycze!
mimo wszystko, powodzenia zycze!
Nowy(a) na forum

Dzięki, że mnie poprawiasz przynajmiej wiem na czym rzecz stoi, to w jaki sposób mogę kogoś znaleś
ć,[ort!
] bo ja już nie wiem. Wiem, że dać ogłoszenie na forum to bardzo małe prowdopodobieąstwo, że znajdziesz kogoś do zespłu, ale ja już nie mam pojęcia co mam zrobić, może masz jakiś pomysł gdzie można kogoś znaleś
ć.[ort!
]
ć,[ort!
] bo ja już nie wiem. Wiem, że dać ogłoszenie na forum to bardzo małe prowdopodobieąstwo, że znajdziesz kogoś do zespłu, ale ja już nie mam pojęcia co mam zrobić, może masz jakiś pomysł gdzie można kogoś znaleś
ć.[ort!
]
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2007, 23:34 przez ja46, łącznie zmieniany 2 razy.
Weteran

z mojego punktu widzenia wyglada to nastepujaco:
na poczatek powinnas zawezic troche poszukiwania, a mianowicie jak sama nazwa wskazuje, R'n'B - rhytm & blues - z tego co sie troche orientuje, podstawa takiego skladu jest sekcja rytmiczna, czyli perkusja i bas. jezeli znajdziesz ludzi, ktorzy zapewnia Ci dobry podklad/beat to polowa sukcesu. rownie dobrze mozesz zaczac poszukiwania od DJ'a. spokojnie sprosta on temu wyzwaniu.
pozniej (juz wspolnie) latwiej bedzie znalezc reszte ludzi do projektu
co do miejsc poszukiwan, rowniez polecam MDK. pojawia sie tam masa ludzi zwiazanych bardziej lub mniej z muzyka, moze akurat Ci kogos poleca.
wypadaloby sie tez oglosic na innych forach, moze bardziej tematycznych??
pozdrawiam
na poczatek powinnas zawezic troche poszukiwania, a mianowicie jak sama nazwa wskazuje, R'n'B - rhytm & blues - z tego co sie troche orientuje, podstawa takiego skladu jest sekcja rytmiczna, czyli perkusja i bas. jezeli znajdziesz ludzi, ktorzy zapewnia Ci dobry podklad/beat to polowa sukcesu. rownie dobrze mozesz zaczac poszukiwania od DJ'a. spokojnie sprosta on temu wyzwaniu.
pozniej (juz wspolnie) latwiej bedzie znalezc reszte ludzi do projektu
co do miejsc poszukiwan, rowniez polecam MDK. pojawia sie tam masa ludzi zwiazanych bardziej lub mniej z muzyka, moze akurat Ci kogos poleca.
wypadaloby sie tez oglosic na innych forach, moze bardziej tematycznych??
pozdrawiam
Weteran

no panowie, koniec OT.
Nowy(a) na forum

Weteran

Nowy(a) na forum

Dzięki, dj nie_
chętny[ort!]
do współpracy. Mam pytanie a do kogo zgłosić się do Mdku jeśli chcesz założyć zespół, czy są tam warunki, aby mieć próby i czy zapewniają sprzęt.
chętny[ort!]
do współpracy. Mam pytanie a do kogo zgłosić się do Mdku jeśli chcesz założyć zespół, czy są tam warunki, aby mieć próby i czy zapewniają sprzęt.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2007, 18:25 przez ja46, łącznie zmieniany 3 razy.
Weteran

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość