Prosze o udzielenie mi informacji na temat UCZELNI ZAWODOWej ZAGłĘBIA MIEDZIOWEGO. dziekuje i pozdrawiam:)
[ Dodano: Nie Kwi 22, 2007 19:45 ]
Mile widziane informacje na temat atmosfery, poziomu itp:)
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Atmosfera dla mnie świetna, jeśli chodzi o ludzi, z którymi studiuję
. Kierunki też bardzo ciekawe i coraz większy wybór ich.
Jeśli chodzi o sprawy administracyjne i generalnie cały zarząd uczelni [czy jak to nazwać], to jest do kitu i z roku na rok coraz gorzej. Niby panie w dziekanacie uprzejme itp, ale np.z indeksami sa problemy, nie wyrabiają się z przygotowaniem ich na czas. [Mam nadzieję, że jak mam wpis na karcie, a nie mam w indeksie, to one same to załatwią z wykładowcą i nie będę musiała za nim jeździć ;| ].
Jakbym miała się określić- czy polecam czy nie, to raczej opinia by była pozytywna, bo w zasadzie biurokracja jest wszędzie:D. Jak masz jakieś pytania, to dawaj ;]
Jeśli chodzi o sprawy administracyjne i generalnie cały zarząd uczelni [czy jak to nazwać], to jest do kitu i z roku na rok coraz gorzej. Niby panie w dziekanacie uprzejme itp, ale np.z indeksami sa problemy, nie wyrabiają się z przygotowaniem ich na czas. [Mam nadzieję, że jak mam wpis na karcie, a nie mam w indeksie, to one same to załatwią z wykładowcą i nie będę musiała za nim jeździć ;| ].
Jakbym miała się określić- czy polecam czy nie, to raczej opinia by była pozytywna, bo w zasadzie biurokracja jest wszędzie:D. Jak masz jakieś pytania, to dawaj ;]
I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bite enter my veins...
When I feel the snake bite enter my veins...
Weteran

Od kiedy wpisy załatwiają panie z dziekanatu? To Twoje studia i powinnaś zadbać o wszystko. W końcu to nie przedszkole. Paranoja...rosetta_stoned pisze:[Mam nadzieję, że jak mam wpis na karcie, a nie mam w indeksie, to one same to załatwią z wykładowcą i nie będę musiała za nim jeździć ;| ]
Informacje
Google [Bot] » 1 gość