fiu
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Mikrofony Kaniony

Post autor: fiu »

Mikrofony Kaniony - legendarna nowofalowa kapela z lat 80tych. Z Lubina :)
ktoś zna? pamięta? wie, co ci ludzie robią dzisiaj?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: chuchla »

To nie moje lata, ale nazwa mówi mi bardzo dużo!
Pogadam z córkami Tomka Nowaka to może coś napiszą, a kto wie czy i jego nie zmobilizują:)

Tu jest kilka słów o nich:
http://dada.serpent.pl/mikrofony/index.html
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gosia »

po 1) bardzo miło, że ktoś pamięta o chłopakach z MK, myślałam, że nikt już o nich nie wspomina;)
tak się składa, że - tak jak pisał Pan Chuchel- córa jednego z tych panów może Wam conieco napisać.
otóż-z tego, co wiem przynajmniej ja, bo pytałam Ojczulka- panowie nie grają obecnie w zespołach, MK nie istnieje;) , członkowie zespołu oczywiście ztatusieli trochę i zestarzeli się [co Was na pewno nie dziwi;p].
tak się składa że mój Tato udziela się na tym forum, więc albo podpytam go dokladniej o to, co dzieje się z resztą chłopaków lub namówię żeby coś sam schreibnął tutaj.

w każdym razie, udało mi się odzyskac jakieś nagrania Mikrofonów Kanionów i mam je na płycie, więc mogę komuś podesłać, jeśli ktoś chętny:)
pozdrawiam!
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: chuchla »

no ja też ostatnio wygrzebałem kilka numerów z Jarocina 86 i jakiś split (m.k./prond-split tape) co na kasecie wyszedł tez mam:)
Jak ktoś chce pisać
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM