Dziękuje.
Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Witam serdecznie, stałem się posiadaczem owego systemu, jak to zwykle bywa zwykły kanapowy użytkownik systemu xp nie bardzo potrafie sobie poradzić z problemem jaki mnie napotkał, mianowicie konfiguracja połączenia z internetem (dialog DSL 256), mam nadzieje, że na forum znajdzie się ktoś kto mi pomorze. Potrzebuje się dowiedzieć, gdzie dokładnie wpisać IP, maska podsieci, brama domyślna, serwerDNS, i rezerwowy serwer DNS. Czyli co i jak 
Dziękuje.
Dziękuje.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Stały bywalec

Kod: Zaznacz cały
pppconfigKod: Zaznacz cały
netconfigjesli masz kde to nakladka graficzna do tego jest
Kod: Zaznacz cały
kpppKod: Zaznacz cały
gkdialWeteran

rzeczywiście, instalacja DSL w Suśle jest z lekka kretyńska, (mówie o klikalnej instalacji)
na razie najprzyjemniej mi się instalowało DSL w BLAG pod Gnomem (klon Fedory)
w suse musisz odpalić YASTA i potem z urządzeń wybrać DSL, tak z boku na panelu wszystko jest w miarę napisane krok po kroku, jednak potem system chce abyś wybrał operatora DSL, trzeba dodać nowego, wpisać cokolwiek na nazwę usera (jeśli masz stałe IP jak ja), wyłączyć pytanie o hasło
restart komputera i finał
na razie najprzyjemniej mi się instalowało DSL w BLAG pod Gnomem (klon Fedory)
w suse musisz odpalić YASTA i potem z urządzeń wybrać DSL, tak z boku na panelu wszystko jest w miarę napisane krok po kroku, jednak potem system chce abyś wybrał operatora DSL, trzeba dodać nowego, wpisać cokolwiek na nazwę usera (jeśli masz stałe IP jak ja), wyłączyć pytanie o hasło
restart komputera i finał
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość