Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran
FOTO

Post autor: Veldrin »

Proponuje utworzyc dzial foto, w ktorym ludzie mogli by umieszczac linki do swoich zdjec, komentowac zdjecia innych uzytkownikow etc. Fotografia to takze tworczosc, mysle ze znajdzie sie kilka osob ktore popra moj wniosek
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

drogi veldrin na forum istnieje juz taki dzial pt. "Pokaż się innym" gdzie mozesz umieszczac fotki (fotografie jakie sam zrobiles .. lub grafike jaka stworzyles) i ludzie to zoabcza i ocenia .. a jesli chodzi o fotki jako wlasne typu "to ja mam 18 lat itd." to sadze ze z takimi do towarzyskich ? ale jesio rozwazymy powstanie dzialu dla wlasnie fotek osobistych,wlasnych.
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

Junglos pisze:drogi veldrin na forum istnieje juz taki dzial pt. "Pokaż się innym" gdzie mozesz umieszczac fotki (fotografie jakie sam zrobiles .. lub grafike jaka stworzyles)
hmm.. sorki... jakos kojarzylo mi sie to wylacznie z grafika. gapiostwo.
Junglos pisze: a jesli chodzi o fotki jako wlasne typu "to ja mam 18 lat itd." to sadze ze z takimi do towarzyskich ? ale jesio rozwazymy powstanie dzialu dla wlasnie fotek osobistych,wlasnych.
nie, tylko nie to! :)
juz nic nie mowie :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

Veldrin: zapraszam do "Pokaz sie innym" ... przegladnij dokladnie co tam jest zamieszczone, gwarantuje Ci, ze znajdziesz tam tez zdjecia ;)

Od razu Ci mowie, ze dzial FOTO nie powstanie bo wlasnie od tego jest POKAZ SIE INNYM, szkoda miejsca na rozgraniczanie sie na grafiki,fotografie,wiersze,rysunki i inne okazy sztuki ... jesli masz co czym chcesz sie pochwalic to pokaz sie innym poprostu;]
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM, GodTEAM