Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Nowy(a) na forum

Witam...Na poczatek powiem ze w Lubinie istanieje klan o nazwie LuBiN.TeaM grajacy w CS 1.6 i CZ. Jezeli masz CS i chcesz grac w klanie daj znac...
Po drugie sadze ze miasto powinno zrobic turniej CS chociazby przez internet...(chociaz marzylbym o LAN)...W muzie swego czasu byly turnieje ColinMacReally Czy pilkarskiej gry....Wiec sadze ze nadszedl czas na Countera 1.6 lub CZ bo Sourca nie posiada tak duza publika jak dwoch poprezdnikow...To tyle...
Administrator

Nowy(a) na forum

Tez chetnie zgaralbym w jakims turnieju LAN...Wiec z kumplami rozwazamy decyzje napisanie e-maila do Vobisu z prosba o zrobienie takiego wlasdnie turnieju...np w Muzie(pamietamy Gry: Colin McRealy czy Warcraft)...Jezeli cos sie ruszy...DAMY ZNAC:)
DOZOBACZENIA W GRZE!!!
DOZOBACZENIA W GRZE!!!
Administrator

a ja ciagle gram w Counter Strike 1.6
i jestem dobry moge z Wami pograc
"troche Was stluc" hihi zaartuje a propo zawodow to dobry pomysl zorganizowac takie zawody w muzie np klanow 5 osobowych
hmmm Fantastick
Jakby co ja chetny
kontakt ze mna:
tomek238@wp.pl
gg: 3599869
Pozdroo
Jakby co ja chetny
kontakt ze mna:
tomek238@wp.pl
gg: 3599869
Pozdroo
Puć Puć!Ktoć tam? Nić ktoć tam..Jak Nić ktoć tam jak ktoć puć puć? 
hahaha. rozwala mnie nazwa tematu

Nowy(a) na forum

Witam, podam wam Panowie program który może wam ułatwić grę w LAN, jest to program o nazwie HAMACHI nie będę go opisywał na google sobie poszukajcie. Wystarczy że ktoś założy konto w programie (darmowe, program też jest darmowy) i rozpowszechni np. na forum nazwę swojego konta aby kolejni mogli się dołączać do gry. Proponuję też jednocześnie utworzyć kanał na SKYPE aby w trakcie gry można było ze sobą rozmawiać
Tak wygląda ten program:

PAMIĘTAJCIE ABY GO ODBLOKOWAĆ

Tak wygląda ten program:

PAMIĘTAJCIE ABY GO ODBLOKOWAĆ

zakład stolarski Stanpor - www.stanpor.prv.pl
Nowy(a) na forum

http://cs-hardstyle.com.pl po rejestracji prosze o kontakt z H@
Informacje
0 użytkowników » 1 gość