Mam nadzieję, że na forum znajdą sie osoby, które mają zdanie takie jak ja. BY stowrzyc miejsce spotkań a Nie cetrum handlowe. czekam na wasze wypowiedzi..
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Nowy(a) na forum

... to nie watpliwie temat do rozmowy. Co się z nim dzieje ? Są święta, a w centrum miasta ogromne wykopalisko archeologiczne. Żadne prace nie postępują. . Coś jest nie tak. Kiedy to się wreszcie zmieni ? Czy ktos w ogóle jest za pomysłem stworzenia w centrum miasta galerii, która nie będzie pasowała tak architektury rynku, czyli tak naprawdę do niczego ?! Nowe kamienniczki, stary ratusz i Kosciół i szklana galeria ? Skoro już zlikfidowaliście sklep na mieście, moze warto by zrobić coś co sie przyda. Przecież jedna galeria budowna juz jest koło sądu. Czy ona nam nie wystarczy? ja rozumiem miejsca pracy. Ale rynek powinien być miejscem spotkań. Powinny być ławki, jakiś mały sklepik fontanna i tyle... Nie potrzeba wiele by nasze miasto a własciwie jego centrum zaczęło życ. Budowa miała się skonczyć przed świętami... ale jak widać praca skoncyzła się na zburzeniu starego budynku. jak już próbujecie coś zrobić, zróbcie to z głową! Bo czy na takie małe miasto jak Lubin potrzebne są dwie galerie. W dodatku w tak małej odległości od siebie ??!!
Mam nadzieję, że na forum znajdą sie osoby, które mają zdanie takie jak ja. BY stowrzyc miejsce spotkań a Nie cetrum handlowe. czekam na wasze wypowiedzi..
...tylko kamienna greka ma na to wyrazy...
Alientka - zdecydowana większość na tym forum ma zdanie takie jak ty.
A temat nt. Galerii Rynek już istnieje - http://www.forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=302 zapraszam.
Nie dublujmy tematów.
\\zamykam Temat! powód wyżej:)
\\rybolek
\\:kosa:
A temat nt. Galerii Rynek już istnieje - http://www.forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=302 zapraszam.
Nie dublujmy tematów.
\\zamykam Temat! powód wyżej:)
\\rybolek
\\:kosa:
Weteran

Jest temat o Galerii Rynek, ale nie ma o samym rynku.
Poza tym, widze ze jakis nowy moderator nam sie kroi : |
Poza tym, widze ze jakis nowy moderator nam sie kroi : |
Informacje
0 użytkowników » 1 gość