Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
KASJERZY / PRACOWNICY DZIAŁÓW

Post autor: worker »

Nie wiesz jak pogodzić szkołę/uczelnię z chęcią zarabiania? *** dołącz do nas!!! *** zapewniamy: *** motywujące wynagrodzenie *** grafik dopasowany do ciebie *** bezpłatne szkolenia*** pracę w sympatycznej atmosferze *** wystarczy że jesteś osobą pełnoletnią i posiadasz książeczkę sanepidowską.

KONTAKT: LUBIN-668466393 lubin@worker.pl
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
oszusci...

Post autor: rybka »

pracowalam dla worker w realu i kompletnie nie polceam nikomu!! cos okropnego! oszukuja jak sie da, liczylam kazdy dzien i kazda zlotowke jaka powinnam zarobic (pracowalam tam 2 miesiace) i dwa razy przyszla mi wyplata, doslownie!, o polowe mniejsza niz powinna!! gdybym tylko ja tak miala-ok, moze robilam cos nie tak-ale rozmawialam z innym osobami niegdys i obecnie tam pracujacymi-maja podobnie-zarobki przychodza im mniejsze niz powinny! dodam jeszcze, ze niesympatyczni ludzie, na poczatku mila rozmowa, zachecaja, wszystko przedstawia sie kolorowo, a potem ciagle zawracaja /za przeproszeniem/ tylek telefonami, sa nie mili i aroganccy...

ABSOLUTNIE NIE POLECAM!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

rybka, Jestem tego samego zdania co Ty. Też tam pracowałem i chociaż nie liczyłem przepracowanych godzin, ale jestem pewien że dostałem mniejszą wypłatę. Zawsze jest też, że jak nie chcesz przyjść to jest gatka typu "dostanie coś do wypłaty" albo "premie". Srali much będzie wiosna. Jedno wielkie oszustwo. Nie polecam Marcina a Justyna nie wiem jaka jest, ale pewnie taka sama.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: misia »

ja tez tam robilam!
te przerwy czy wyjscia do toalety to poprostu nic dodac nic ujac! przegiecie paly poprostu!ale kazdy patrzy tam tylko na czubek wlasnego nosa! pozdrawiam! :obled:
misia
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

To nawet nie możan nazwac przerwami. Chocby nie wiem jaka czlowiek mial potrzebe isc do toalety to i tak musia siedziec na tej kasie:/
Obrazek
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM