Maniak

To dopiero był kabaret!!!
robił ktoś może jakieś zdjęcia??? Bo ja zawaliłem pamięć filmikami... heh było nieźle... niedługo podam linka. Pozdrawiam 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec

Maniak

Maniak

Maniak

Stały bywalec

Maniak

niewiem niewiem...ale wspominali że napewno tu wrócą...
i jeszcze menager ani mru mru zapowiedział że być może na długi weekend majowy odbedzie sie felieton kabaretów między innymi wystąpi kabaret moralnego niepokoju.... reszty nie pamiętam 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Maniak

hehhh... bardzo im sie spodobało w Lubinie... Kryzbi oczywiście że w Lubinie... kilka polskich kabaretów zawiązało współprace i będą mieli taką trase kabaretową... i zamierzają ponoć odwiedzić Lubin... mam nadzieje że tak będzie... 
Początkujący

Z kabaretów: Mumio w listopadzie
Kabaret Moralnego Niepokoju w lutym
Maraton Kabaretowy? Pospieszyl sie znacznie menago, bo cos tam negocjujemy, ale...
Problem z Kabaretami jest w przypadku Lubina taki, ze nie ma gdzie grac:(
Muza jest za mala - to tylko 400 osob
Hala Ludowa, Hala Orbita, Hala w Glogowie, Nie wiem gdzie grali w sobote w Zgorzelcu ale sprzedano tam 2500 biletow. W Lubinie pewnie tez by tyle poszlo, ale .... 2x406 plus
SPRZEDANE loże. Zaden bilet nie zostal rozdany:)
Kiedy bedzie Ani Mru Mru? Sam Pan Bóg wie...
Bywa tak z kabaretami ze sie poluje na nie dlugi czas, negocjuje (Mumio...) a tu nagle raz, dwa... (jestesmy na trasie, nasze bileciki, wchodzicie? -Ani Mru Mru)...
W listopadzie ponadto
KSU
Kroke
Kulpowicz
Duberman
SDM
Elzbieta Mielcarek
Lao Che
Kilka teatrow
Mumio
A w grudniu Anna Szałapak
i Happysad:P
Pewnie zapomniałem jeszcze o kilku imprezach....
Pozdrawiam dobrej nocy życząc
Marek Zawadka
PS. W wielu przypadkach to zespol ustala ceny biletów.
Kabaret Moralnego Niepokoju w lutym
Maraton Kabaretowy? Pospieszyl sie znacznie menago, bo cos tam negocjujemy, ale...
Problem z Kabaretami jest w przypadku Lubina taki, ze nie ma gdzie grac:(
Muza jest za mala - to tylko 400 osob
Hala Ludowa, Hala Orbita, Hala w Glogowie, Nie wiem gdzie grali w sobote w Zgorzelcu ale sprzedano tam 2500 biletow. W Lubinie pewnie tez by tyle poszlo, ale .... 2x406 plus
SPRZEDANE loże. Zaden bilet nie zostal rozdany:)
Kiedy bedzie Ani Mru Mru? Sam Pan Bóg wie...
Bywa tak z kabaretami ze sie poluje na nie dlugi czas, negocjuje (Mumio...) a tu nagle raz, dwa... (jestesmy na trasie, nasze bileciki, wchodzicie? -Ani Mru Mru)...
W listopadzie ponadto
KSU
Kroke
Kulpowicz
Duberman
SDM
Elzbieta Mielcarek
Lao Che
Kilka teatrow
Mumio
A w grudniu Anna Szałapak
i Happysad:P
Pewnie zapomniałem jeszcze o kilku imprezach....
Pozdrawiam dobrej nocy życząc
Marek Zawadka
PS. W wielu przypadkach to zespol ustala ceny biletów.
Maniak

Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość