Moje konto www.nof4ce.digart.pl
Regulamin forum
Tworzysz? Projektujesz? Tutaj możesz pokazać co stworzyłeś i poczekać na ocene forumowiczów.
Weteran

Początkujący

Weteran

wiesz nof4ce predzej sie dowiesz wiecej z wlasnej inicjatywy chyba, polataj troche po google i bedziesz mial cala liste , pare haslel i wynikow np:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sit ... Szukaj&lr=
w starszej wersji na DA byla mozliwosc wyszukiwania userow podaja miejsce zamieszkania, niestety teraz wersja taka a nie inna.
Ja nie zapraszam do wystawiania swoich prac na digarcie. zapraszam do ogladania prac innych, wystawianie konczy sie albo lizidupstwem albo odgrywaniem sie za negatywne komentarze.
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sit ... Szukaj&lr=
w starszej wersji na DA byla mozliwosc wyszukiwania userow podaja miejsce zamieszkania, niestety teraz wersja taka a nie inna.
Ja nie zapraszam do wystawiania swoich prac na digarcie. zapraszam do ogladania prac innych, wystawianie konczy sie albo lizidupstwem albo odgrywaniem sie za negatywne komentarze.
To juz swiadczy o poziomie autora. Ja jednak zachecam!
[ Dodano: Czw 09 Lis, 2006 17:06 ]
Jeśli jesteś użytkownikiem portalu www.DIGART.pl , jesteś z Lubina lub okolic i masz ochote na zlot DIGARTU w twoim mieście to zgłoś swoją chęć uczestnictwa w nim na stronie FORUM DIGART.PL Osoby na zlot DA z Lubina i okolic!
LICZYMY NA CIEBIE!
[ Dodano: Sob 11 Lis, 2006 14:43 ]
UZBIERALO SIE 13 OSOB NA ZLOT DIGARTU W LUBINIE
SZCZEGOLY NA FORUM POD MOIM USERBAREM!!!!
[ Dodano: Czw 09 Lis, 2006 17:06 ]
Jeśli jesteś użytkownikiem portalu www.DIGART.pl , jesteś z Lubina lub okolic i masz ochote na zlot DIGARTU w twoim mieście to zgłoś swoją chęć uczestnictwa w nim na stronie FORUM DIGART.PL Osoby na zlot DA z Lubina i okolic!
LICZYMY NA CIEBIE!
[ Dodano: Sob 11 Lis, 2006 14:43 ]
UZBIERALO SIE 13 OSOB NA ZLOT DIGARTU W LUBINIE
Bywalec

Jak cos to dajcie cynk jak gdzie i kiedy ja pisze sie jak cos na digarcie sie nie wystawiam
, mi 18-19 listopada pasi z tym ze 18 moge na mczu strzelac
[ Dodano: Czw Lis 16, 2006 20:30 ]
i nici z tematu jak widze na digarcie rowniez cisza. a wiec porazka
[ Dodano: Czw Lis 16, 2006 20:30 ]
i nici z tematu jak widze na digarcie rowniez cisza. a wiec porazka
Nowy(a) na forum

co prawda nie digart a deviant, ale idea ta sama....próby okiełznania tabletu i nauki "fotoszopa" www.dziad.deviantart.com
"Cierpisz, a to oznacza, że Jezus cię całuje" - mówi mu Matka Teresa. Starzec warczy: "Powiedz swojemu Jezusowi, żeby przestał mnie całować"... / www.nie.com.pl
Informacje
Google [Bot] » 1 gość